Computer & notebook reparatie Heerhugowaard

U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van computerreparatie en notebook reparatie

Computer reparatie

Problemen met een computer zijn nooit fijn en gebeuren meestal op het moment wanneer het niet uit kijkt. Wij kijken graag met u mee om uw computer probleem op te lossen en indien nodig de computer te repareren of te herstellen. U kunt een afspraak met ons in plannen via T. 072-7433676 om uw computer probleem op te lossen.

De gemiddelde reparatie kosten bedragen € 75,- afhankelijk van het probleem kunnen we hier van te voren een prijs opgave voor maken.

Meest voorkomende computer reparatie onderhoud taken

  • Controle van uw computer beveiliging: Alle instellingen worden door gelopen en  virussen, spyware, malware en adware worden verwijderd. indien nodig wordt er een nieuwe antivirus geïnstalleerd zodat u veilig op internet kan en veilig bankzaken kan doen.
  • Software updates: tijdens een computer reparatie controleren we gelijk alle software updates van uw stuurprogramma’s (drivers van Windows ) en alle Windows updates.
  • Computer opschonen: indien nodig worden alle tijdelijke internet en installatie bestanden verwijderd om extra ruimte te creëren op uw systeem.
  • Back-up maken: naast alle werkzaamheden kunnen wij een back-up maken van uw belangrijke bestanden en e-mail of we zetten alles over naar een online back-up systeem. ( meer over online back-up via OneDrive )

computer notebook reparatie heerhugowaard en alkmaar

Notebook reparatie

De mobiele apparaten zijn al niet meer weg te denken en de meeste huishouden maken gebruik van een laptop of notebook. Een notebook is gevoeliger voor val schade en heeft maar een paar hardware componenten. Hierdoor is de kans op een defect groter in tegenstelling dan een desktop. Geen nood wij kunnen u helpen bij verschillende software problemen, hardware reparatie zoals beeldscherm, keyboard of het vervangen van de DC jack van uw notebook.

U kunt een afspraak bij ons inplannen voor uw notebook via T. 072-7433676

Meest voorkomende notebook reparatie taken

  • SSD upgrade: extra snelheid door middel van een solid state drive i.p.v. een normale harde schijf.
  • Software herstel van verschillende software problemen of het verwijderen van verschillende vormen van malware.
  • DC jack reparatie: soms breekt de plug af in de notebook, waar u uw adapter in klikt deze is in veel gevallen eenvoudig te repareren.

Chi Computers Heerhugowaard, Stationsplein 99 – 222 1703WE Heerhugowaard

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
, , ,

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

notebook reparatie heerhugowaard

Data recovery

Harde schijf, Solid State Drive Data RecoveryHarde schijf data recovery Een harde schijf kan defect raken door een ongelukje, of door een storing defect raken. Het is in veel gevallen mogelijk om de data van een harde schijf te herstellen door…
Lees verder
webhosting heerhugowaard

Webhosting | Chi Hosting

De kracht van cloud webhosting en de eenvoudigheid van onze dynamische organisatie. We hebben ons eigen webhosting platform voor domeinnamen, webhosting en VPS mogelijkheden. Webhosting in Heerhugowaard U kunt bij ons kiezen uit verschillende domein extensie’s, een website bouwen op…
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu