Chi Computers heerhugowaard Alkmaar

Alles begint met een goede inrichting.

Microsoft 365 voor bedrijven inrichten.

Het inrichten van jouw werkplek is een belangrijk stap voor elke ondernemer. Je hebt jouw eigen bedrijf en je wilt graag werken op jouw manier, jouw eigen droom werkplek creëren.

Maar dan komt de beveiliging van jouw bedrijf, beveiliging is belangrijker dan ooit helaas niet altijd de leukste onderdelen van jouw onderneming, Helaas kunnen er veel problemen ontstaan als je het niet op orde hebt.

Dit is vervelend, productiviteit en creativiteit daalt. Je blijft rondlopen met al die beveiliging vraag stukken. Werkt alles wel goed? Wat voor wettelijke verplichtingen zijn er allemaal?

Werken aan de cyberweerbaarheid voor jezelf en jouw bedrijf is een blijvend proces. Met Microsoft 365 voor Bedrijven en Windows 365 cloud-pc is het eenvoudig om de meeste Beveiliging’s standaarden toe te passen voor jouw bedrijf.

Bovendien kan je met deze Microsoft-oplossing een heleboel automatiseren waardoor alles goed beveiligd en geüpdatet blijft. Het creëert rust in jouw hoofd en je kan meer tijd besteden aan je werk en het inrichten van jouw droom werkplek.

Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Voorkomen is beter dan genezen, bespaar tijd met een goed geïmplementeerde werkplek beveiliging en back-ups.

Microsoft 365 voor bedrijven inrichten.

Het is belangrijk om Microsoft 365 voor bedrijven goed in te richten om problemen te voorkomen. Microsoft 365 voor Bedrijven is een uitgebreide cloud services met verschillende mogelijkheden, het is belangrijk dat er voor jouw bedrijf de juiste opties worden gekozen.

M365 vraagstukken.

Onderhoud en ondersteuning.

€ 95,-
per uur.

Microsoft 365 voor bedrijven onderhoud en ondersteuning, op basis van nacalcultaite.

checkControle M365 omgeving.
checkIdentiteit beveilinging (zoals MFA)
checkE-mail, Agenda inrichten.
checkOneDrive inrichten.
checkMS Teams inrichten.
checkVraagstukken, ondersteuning.
Meest gekozen.

M365 standaard inrichten.

Vanaf:
€ 2440,-

Meeste gekozen door zelfstandigen met een M365 standaard pakket.

checkControle M365 omgeving.
checkIdentiteit beveilinging (zoals MFA)
checkAanbevolen M365 beveiliging om de digitale basisbeveiliging te versterken.
checkE-mail en werkplek beveiliging inrichten.
checkE-mail, Agenda inrichten.
checkOneDrive inrichten.
checkMS Teams inrichten.
checkBack-up inrichten via cloud back-up of Synology NAS.
checkVraagstukken, ondersteuning.
Meest praktische oplossing.

M365 Premium inrichten.

Vanaf:
€ 4480,-

Meest praktische oplossing voor groeiende bedrijven die eenvoudig willen voldoen aan de wettelijke vereisten met geautomatiseerd beheer.

checkControle M365 omgeving.
checkIdentiteit beveilinging (zoals MFA)
checkAanbevolen M365 beveiliging om de digitale basisbeveiliging te versterken.
checkE-mail en werkplek beveiliging inrichten.
checkE-mail, Agenda inrichten.
checkOneDrive inrichten.
checkMS Teams inrichten.
checkGeautomatiseerd beheer en updates via Microsoft Intune.
checkZakelijke complianz via Microsoft Intune.
checkApparaat beheer via Microsoft Intune.
checkBack-up inrichten via cloud back-up of Synology NAS.
checkVraagstukken, ondersteuning.
Carlo Konijn cyber fit

Online adviesgesprek

Tijdens het online adviesgesprek controleren we jouw onderneming op een aantal belangrijke punten om er zeker van te zijn dat jij alles hebt om te slagen met jouw onderneming.

Carlo Konijn cyber fit
Online adviesgesprek.

Tijdens het online adviesgeprek kijken wat we voor jouw bedrijf in orde gaan maken. Of je nu net gaat beginnen met Microsoft 365 voor Bedrijven of al een bestaande Microsoft 365 voor bedrijven omgeving hebt maakt verder niet uit. We doorlopen alles zodat jij kan genieten van een veilige online werk plek.

Guardey superheld
Beveiliging.

De beveiliging van jouw Microsoft 365 omgeving is heel belangelijk om jouw bedrijfs gegevens te waarborgen, we helpen je met de juiste beveiligings instellingen, de juiste werkplek beveiliging en bijhorende back-ups. 

Carlo konijn vraagstukken microsoft 365 voor bedrijven
Inrichting.

Microsoft 365 voor bedrijven biedt verschillende tools die je kan gebruiken voor jouw bedrijf, van E-mail, Agenda, OneDrive, MS Teams en MS planner. Wellicht ga je zoveel mogelijk van de Microsoft tools gebruiken voor jouw bedrijf of kies je enkel een aantal speciefieke tools. We helpen je met de inrichting en zorgen ervoor dat er duidelijke structuur is om eenvoudig online te werken.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.
Nazorg.

Als alles in ingericht door lopen we alles nog een keer om er zeker van te zijn dat alles is geregeld.

We leggen de focus op beveiliging en back-ups.

Naast een goede inrichting van Microsoft 365 voor bedrijven of Windows 365 cloud-pc is het belangrijk om de digitale veiligheid van jouw bedrijf op orde te hebben.

Back-ups, Back-ups en nog eens Back-ups.

Als er iets belangrijk is tegenwoordig dan zijn het wel back-ups van jouw bedrijfsgegevens. Je kan alles heel goed beveiligen maar ongelukjes zitten in een klein hoekje. Een goede back-up scheelt veel ellende en zorgt ervoor dat je snel fouten kan herstellen.

Veel bedrijven zijn in de veronderstelling als je in de cloud werkt dat je automatisch een back-up hebt van jouw bedrijfsgegevens of dat de it-partner deze automatisch voor je realiseert. Dit is echter niet zo, als je gebruik maakt van een cloud service. Met de nadruk op service, huur je een dienst zodat je in de cloud kan werken.

De verantwoordelijkheid van jouw bedrijfsgegevens ligt bij jouw als bedrijf, niet bij het bedrijf waar je deze service afneemt. (tenzij er andere afspraken zijn gemaakt.) Een cloud service zoals met Microsoft 365 voor Bedrijven ben je zelf verantwoordelijk voor jouw bedrijfsgegevens.

Microsoft biedt wel de mogelijkheid om bestanden binnen 14 a 30 dagen terug te zetten, echter verder dan dat gaat het niet. Als je er veel later achter komt dat je E-mails, OneNote notitie blokken of bestanden mist dan kan je deze niet herstellen. Kortom weg is weg!

Hoe maak je een back-up van Microsoft 365 voor Bedrijven?

Je kan een cloud back-up service huren zoals Dropsuite of Acronis die dagelijks een back-up maken van jouw gehele Microsoft 365 voor Bedrijven omgeving. Dit gaat geheel automatisch en je betaald maandelijks voor het huren van deze cloud back-up service.

Of je kan kiezen voor een Synology NAS met actieve back-up voor Microsoft 365 voor Bedrijven. Dit is vrijwel hetzelfde alleen heb je fysiek een apparaat op kantoor waar jouw back-up wordt opgeslagen. Veel zelfstandigen en bedrijven vinden dit een fijne oplossing omdat hun gegevens naast een cloud opslag ook fysiek bij hun in de buurt is.

Het beste van 2 werelden.

Voor een complete zorgeloose back-up is het natuurlijk het beste om beide opties te gebruiken. Cloud back-ups zijn voor eindgebruikers (medewerkers) makkelijk te herstellen, hierdoor kunnen ze weer snel aan het werk. Een Synology NAS is vaak een last resort back-up en alleen de IT manager of leden van management kunnen e-mails en bestanden herstellen.

Ongeacht voor welke back-up je kiest is het belangrijk dat je een goede back-up hebt. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

In een samenwerkingsverband verzorgde Carlo bij ons een workshop over werken in de Cloud en Office 365. Dit tot wederzijdse tevredenheid.

Veilig online werken begint met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Een snel cursus microsoft 365

Carlo Konijn Is een slimme gezellige kerel met een groot hart voor ICT. Hij staat altijd klaar voor zijn klanten en is niet te beroerd om net dat extra stapje te zetten waar vele blijven haken, kortom een topper!

Download gratis het Microsoft 365 E-Book.

Leer in jouw eigen tijd meer over Microsoft 365 voor Bedrijven en start met cybersecurity trainingen om jezelf goed voor te bereiden. #cyberfit

Aanmelden voor:
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.

Microsoft Surface voor Bedrijven.

Surface go voor catering

Jouw droom werkplek met de Microsoft Surface.

Microsoft Surface laptop
Microsoft Surface laptops zijn er in 12” 13” 15” de kleine modellen zijn ideaal voor onderweg, de grote 15” is een praktisch vervanger van jouw vaste desktop.

Microsoft Surface Pro
De tablet die een laptop vervangt, net zoveel snelheid als een laptop met de flexibiliteit van een laptop. Gecombineerd met de Surface dock creëer je eenvoudig een vaste werkplek op kantoor.

Intel mini desktop
Voor meerdere vaste werkplekken, met de intel mini desktop heb je een vaste desktop die weinig ruimte inneemt op je bureau.

Microsoft 365 voor bedrijven of Windows 365 cloud-pc.

Jouw werkplek in de cloud.

Microsoft 365 voor Bedrijven (cloud sync)
Synchroniseer jouw e-mail, bestanden op verschillende apparaten en bewaar bestanden offline.

Windows 365 cloud-pc (cloud streaming)
Stream jouw volledige werkplek vanuit de cloud (Microsoft Servers) met centrale dataopslag.

Gecombineerd (het beste van 2 werelden)
Als je niet wilt kiezen en alle vrijheid wilt rondom jouw werkplek.

overal toegang met onedrive

Centraal beheer, optimale beveiliging.

Microsoft surface, online consult met koffie

Digitale veiligheid versterken met Microsoft 365 voor bedrijven premium.

Endpoint security (zakelijke antivirus)
Bescherm alle apparaten met betrouwbare antivirus beveiliging die alle werkplekken en apparaten veilig houdt.

Back-ups.
Dagelijks een back-up van jouw e-mail, bestanden via Acronis of Dropsuite.

SSD-versleuteling (anti-diefstal)
Versleutel alle apparaten voor anti diefstal preventie om data verlies te voorkomen.

Microsoft Beveiliging’s standaarden.

Jouw werkplek optimaal beveiligd.

MFA: 2 staps verificatie
Account Beveiliging met MFA (2 staps verificatie) om alle accounts binnen jouw organisatie te beschermen.

Microsoft Teams indeling
Document bibliotheken ingedeeld in verschillende groepen (Management, Financieel, sales enz.) zodat de juiste personen toegang hebben tot bedrijfsgegevens.

Microsoft security baseline
Alle systemen worden voorzien van de nieuwste security baseline (geoptimaliseerde configuratie) om bedrijfsgegevens veilig te houden.

Betrouwbaar advies en ondersteuning

Support via Microsoft en aangesloten partners

Chi Computers
Ik ben geregistreed Microsoft Partner en zorg ervoor dat jouw Microsoft 365 omgeving optimaal wordt ingericht.

Aangesloten provider
Licenties worden afgenomen via DSD Europe B.V.

Installatie service, migratie en configuratie
Alles wordt van te voren voor je ingesteld, van DNS instellingen, E-mail, data overzetten en het inrichten van jouw Microsoft 365 omgeving.

Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers