Microsoft 365 voor bedrijven, advies en inrichting.

Alles begint met een goede inrichting.

Een goede configuratie van Microsoft 365 is essentieel voor bedrijven. Het biedt een veilige online omgeving waarmee bedrijven hun data, applicaties en gebruikers kunnen beheren en waarmee ze overal en op elk apparaat toegang hebben tot hun bestanden.

Microsoft 365 voor bedrijven inrichten.

Het inrichten van jouw werkplek is een belangrijk stap voor elke ondernemer. Je hebt jouw eigen bedrijf en je wilt graag werken op jouw manier, jouw eigen droom werkplek creëren.

Maar dan komt de beveiliging van jouw bedrijf, beveiliging is belangrijker dan ooit helaas niet altijd de leukste onderdelen van jouw onderneming, Helaas kunnen er veel problemen ontstaan als je het niet op orde hebt.

Dit is vervelend, productiviteit en creativiteit daalt. Je blijft rondlopen met al die beveiliging vraag stukken. Werkt alles wel goed? Wat voor wettelijke verplichtingen zijn er allemaal?

Werken aan de cyberweerbaarheid voor jezelf en jouw bedrijf is een blijvend proces. Met Microsoft 365 voor Bedrijven en Windows 365 cloud-pc is het eenvoudig om de meeste Beveiliging’s standaarden toe te passen voor jouw bedrijf.

Bovendien kan je met deze Microsoft-oplossing een heleboel automatiseren waardoor alles goed beveiligd en geüpdatet blijft. Het creëert rust in jouw hoofd en je kan meer tijd besteden aan je werk en het inrichten van jouw droom werkplek.

carlo konijn chi computers

Voorkomen is beter dan genezen, bespaar tijd met een goed geïmplementeerde werkplek beveiliging en back-ups.

Microsoft 365 voor Bedrijven inrichten

Jouw Microsoft 365 voor Bedrijven omgeving compleet ingericht

Microsoft 365 alleen inrichten.
Vanaf € 480,- eenmalig.

Microsoft 365 licenties

Je hebt al een Microsoft 365 licentie of je wilt deze aanschaffen via een andere leverancier.

M365 beveiliging en privacy.

Aanbevolen M365 beveiliging en privacy beleid om de digitale basisbeveiliging te versterken.

Aanbevolen beveiligingsconfiguratie-instellingen van Microsoft.

Om de digitale beveiliging van gebruikers te waarborgen en de configuratie te versterken van alle apparaten

Microsoft 365 Premium pakket
€ 149,- per maand

Microsoft 365 voor bedrijven Premium

Microsoft 365 voor Bedrijven Premium met volledige Managed beveiligingsservice.

M365 beveiliging en privacy.

Aanbevolen M365 beveiliging en privacy beleid om de digitale basisbeveiliging te versterken.

Aanbevolen beveiligingsconfiguratie-instellingen van Microsoft.

Om de digitale beveiliging van gebruikers te waarborgen en de configuratie te versterken van alle apparaten

Windows 365 cloud-pc pakket
€ 249,- per maand

Windows 365 cloud-pc

Windows 365 cloud-pc met volledige Managed beveiligingsservice.

M365 beveiliging en privacy.

Aanbevolen M365 beveiliging en privacy beleid om de digitale basisbeveiliging te versterken.

Aanbevolen beveiligingsconfiguratie-instellingen van Microsoft.

Om de digitale beveiliging van gebruikers te waarborgen en de configuratie te versterken van alle apparaten

Online adviesgesprek

Tijdens het online advies gesprek controleren we jouw onderneming op 3 belangrijke punten om er zeker van te zijn dat jij alles hebt om te slagen met jouw onderneming.

1. De juiste apparaten voor jouw onderneming.

Als eerste kijken we naar de apparaten die je wilt gebruiken of de apparaten die je al hebt. Ter controle en om ervoor te zorgen dat je kan werken op jouw manier om jouw droom werkplek te creëren

Tijdens het inventariseren kijken we elke hardware vereisten je nodig hebt voor je werk. Denk hierbij aan de snelheid van jouw computers, notebooks of tablets. De software vereisten van de zakelijke apps die je wilt gaan gebruiken.

Denk hierbij aan hoe lang wil je dat alles meegaat voor een duurzame investering met praktische garantievoorwaarden om jezelf goed in te dekken bij hardware problemen. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart kan werken of eenvoudig kan wisselen tussen apparaten als een apparaat een storing heeft.

2. Microsoft 365 voor Bedrijven VS Windows 365 cloud-pc.

Werken in de cloud geeft veel voordelen, het geeft je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Een belangrijk onderdeel voor jouw productiviteit en creativiteit, ondernemen is heel dynamisch en de vaste werkplek alleen op kantoor is er bijna net meer. We werken steeds meer op verschillende apparaten om ons beroep te vervullen en onze service te verlenen.

De meeste bedrijven kiezen voor Microsoft 365 voor Bedrijven (cloud sync) of Windows 365 cloud-pc (cloud streaming) om jezelf en/of jouw medewerkers de mogelijkheid te geven om overal te werken. Het inrichten van de cloud werkplek is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen een passende oplossing heeft.

We kijken welke oplossing het beste bij jou past om ervoor te zorgen dat je eenvoudig kan werken met jouw cloud werkplek.

3. Beveiliging van jouw werkplek

Het beveiligen van je werkplek komt voor mij op de 3e plek. Het is over het algemeen een technisch onderdeel, het is op de eerste plaats belangrijker dat je de juiste apparatuur hebt en de juiste cloud werkplek.

Daarna is het makkelijker om de juiste beveiliging standaarden toe te passen voor jouw apparaten en cloud werkplek. We gebruiken hiervoor de Microsoft aanbeveling (checklist) om jouw werkplek te beveiligen.

Met deze checklist kunnen we het meeste voor jouw bedrijf realiseren en automatiseren. We zorgen ervoor dat de aanbevolen beveiliging standaard altijd actief is en dat apparaten automatisch worden geüpdate naar de nieuwste versie.

Koop je een Microsoft 365 voor Bedrijven of Windows 365 cloud-pc pakket via ons dan krijg je ook toegang tot de online Academy met handige online trainingen die je en jouw medewerkers helpen om cyberweerbaarheid op te bouwen.

Ik ben niet goed met techniek, als ik met een probleem zit dan lost carlo het weer op. Hij doet het zonder oordeel, ik voel me iets minder blond door hem en dat maakt hem uniek.

Laura
Psycholoog

Microsoft 365 inrichten

Voor het inrichten van Microsoft 365 voor Bedrijven doorlopen we een aantal stappen om ervoor te zorgen dat alles optimaal werkt.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Wat gaan we doen?

01

Hardware controle

Voldoet alle hardware aan alle beveiligings vereisten. Denk hierbij aan Endpoint security, Back-ups en hoe worden apparaten beheert om compliant te blijven met de AVG-wetgeving. (Digital trust center)

02

Hardware, Software inventaris

We maken met Microsoft Lists een lijst van alle hardware, software en accounts die je gebruikt voor jouw bedrijf. Hierin houden we bij hoe lang hardware gebruikt wordt en of alle accounts sterke wachtwoorden of 2 staps verificatie gebruiken.

03

Microsoft 365 e-mail, agenda inrichten.

Als je e-mailt via Microsoft 365 voor Bedrijven voegen we extra spam filters toe, DKIM sleutels en we brengen structuur in jouw organisatie met bijv. gedeelde postvakken, groepen of agenda delen met collega’s

04

Microsoft OneDrive en Teams inrichten.

Een duidelijke mappen structuur en groepen indeling is heel belangrijk. Om ervoor te zorgen dat enkel bevoegde toegang hebben tot bepaalde bestanden en om het eenvoudig te maken om met elkaar samen te werken.

05

Microsoft 365 beheer.

Voor alle apparaten binnen jouw organisatie is het belangrijk dat alles up-to-date blijft, beveiligt en compliant volgens de AVG-wetgeving. Sommige taken kan (of wil) je zelf regelen of we gaan het meeste automatiseren met Microsoft 365 voor Bedrijven Premium.

06

Nazorg en training.

Wanneer als is ingericht zijn er meestal nog vraagstukken die we behandelen, als je bij ons een totaal pakket afneemt krijg je toegang tot de Chi Computers – Academy en helpen we je op weg met de cybersecurity trainingen.

Carlo Konijn cyber fit

Plan een online adviesgesprek

Plan eenvoudig een Microsoft Teams afspraak in mijn agenda voor een online adviesgesprek.

Veilig online werken begint met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Een snel cursus microsoft 365

Carlo Konijn Is een slimme gezellige kerel met een groot hart voor ICT. Hij staat altijd klaar voor zijn klanten en is niet te beroerd om net dat extra stapje te zetten waar vele blijven haken, kortom een topper!

Download gratis het Microsoft 365 E-Book.

Leer in jouw eigen tijd meer over Microsoft 365 voor Bedrijven en start met cybersecurity trainingen om jezelf goed voor te bereiden. #cyberfit

Aanmelden voor:
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.

Microsoft Surface voor Bedrijven.

Surface go voor catering

Jouw droom werkplek met de Microsoft Surface.

Microsoft Surface Go 3
Kleine 10 inch tablet handig voor onderweg, met de ingebouwde 4G LTE overal eenvoudig online. Beste optie met een Windows 365 cloud-pc. Bekijk de modellen.

Microsoft Surface Pro
De tablet die een laptop vervangt, net zoveel snelheid als een laptop met de flexibiliteit van een laptop. Gecombineerd met de Surface dock creëer je eenvoudig een vaste werkplek op kantoor. Bekijk de modellen.

Intel mini desktop
Voor meerdere vaste werkplekken, met de intel mini desktop heb je een vaste desktop die weinig ruimte inneemt op je bureau. Bekijk de modellen.

Microsoft 365 voor bedrijven of Windows 365 cloud-pc.

Jouw werkplek in de cloud.

Microsoft 365 voor Bedrijven (cloud sync)
Synchroniseer jouw e-mail, bestanden op verschillende apparaten en bewaar bestanden offline.

Windows 365 cloud-pc (cloud streaming)
Stream jouw volledige werkplek vanuit de cloud (Microsoft Servers) met centrale dataopslag.

Gecombineerd (het beste van 2 werelden)
Als je niet wilt kiezen en alle vrijheid wilt rondom jouw werkplek.

overal toegang met onedrive

Centraal beheer, optimale beveiliging.

Microsoft surface, online consult met koffie

Digitale veiligheid versterken met Microsoft 365 voor bedrijven premium.

Endpoint security (zakelijke antivirus)
Bescherm alle apparaten met betrouwbare antivirus beveiliging die alle werkplekken en apparaten veilig houdt.

Back-ups.
Dagelijks een back-up van jouw e-mail, bestanden via Acronis of Dropsuite.

SSD-versleuteling (anti-diefstal)
Versleutel alle apparaten voor anti diefstal preventie om data verlies te voorkomen.

Microsoft Beveiliging’s standaarden.

Jouw werkplek optimaal beveiligd.

MFA: 2 staps verificatie
Account Beveiliging met MFA (2 staps verificatie) om alle accounts binnen jouw organisatie te beschermen.

Microsoft Teams indeling
Document bibliotheken ingedeeld in verschillende groepen (Management, Financieel, sales enz.) zodat de juiste personen toegang hebben tot bedrijfsgegevens.

Microsoft security baseline
Alle systemen worden voorzien van de nieuwste security baseline (geoptimaliseerde configuratie) om bedrijfsgegevens veilig te houden.

Betrouwbaar advies en ondersteuning

Support via Microsoft en aangesloten partners

Chi Computers
Ik ben geregistreed Microsoft Partner en zorg ervoor dat jouw Microsoft 365 omgeving optimaal wordt ingericht.

Aangesloten provider
Licenties worden afgenomen via DSD Europe B.V.

Installatie service, migratie en configuratie
Alles wordt van te voren voor je ingesteld, van DNS instellingen, E-mail, data overzetten en het inrichten van jouw Microsoft 365 omgeving.

carlo conejo chi computers