Review Chi Computers

Hoe heb je onze dienstverlening ervaren?

Via trustpilot kan je een review achter laten hoe je onze dienstverlening hebt ervaren.

Trustpilot Chi Computers

Onze klanten vertellen

Carlo is an excellent advisor, very professional, friendly and with extensive knowledge that helps you solve any problem. He always has the answer and is totally trustworthy in his suggestions.

Danae
Lerares

Carlo luistert heel goed en sluit aan bij je niveau en snelheid, erg prettig.

Raymond
Coach

Carlo Konijn Is een slimme gezellige kerel met een groot hart voor ICT. Hij staat altijd klaar voor zijn klanten en is niet te beroerd om net dat extra stapje te zetten waar vele blijven haken, kortom een topper!

Ik ben al jaren zeer tevreden met de geleverde diensten, door dit uit handen te geven, kan ik mij richten op mijn eigen werk.

Heerlijk klantvriendelijk geholpen, mijn computer werd bij mij thuis opgehaald en weer afgeleverd. Mijn computer draait weer snel, chi computers is zeker een aanrader!

Peter

Gedienstig en zeer professioneel!! Als Carlo het niet kan dan ben je pas echt de klos !!! Mega dank!

Ondertussen werk ik een aantal weken met m’n nieuwe Intel NUC i7, ik ben nog steeds verbaast hoeveel snelheid erin dit mini kastje zit. Echt Super!!!

Patrick
Adviseur

Carlo reageert snel, denkt altijd mee in oplossingen

In een samenwerkingsverband verzorgde Carlo bij ons een workshop over werken in de Cloud en Office 365. Dit tot wederzijdse tevredenheid.

Snelle adequate behandeling van storingen en problemen. Meedenken en anticiperen. Zeer oplossingsgericht bedrijf.

Paar dect toestellen bestelt, waren binnen 2 werkdagen geleverd en mijn accounts van gnTel waren van te voren geïnstalleerd. Top service

Na veel zoeken heb ik door het deskundige advies van Carlo bij hem een Chi Computers desktop bestelt. Ik doe veel met videobewerking en autocad, dus er mocht wel wat power in zitten met ruimte voor uitbreiding. Deze systemen bouwt hij zelf en ik wou graag een systeem die op maat werd gebouwd. Eindresultaat wauw!!! lekker snel, mooie behuizing kon alles mooi op mijn bureau zetten met ruimte over.

Super blij met m’n nieuwe Asus zenbook. Ik had de installatieservice erbij bestelt en alles is keurig voor me geïnstalleerd.

De Lenovo notebook was binnen 2 werkdagen geleverd, mooie snelle laptop.

Mijn bestaande telefoonnummer werd automatisch overgezet, ik kreeg mijn nieuwe VoIP toestel op kantoor binnen, aangesloten aan mijn modem en ik kon weer bellen en gebeld worden via mijn bestaande telefoonnummer. Alsof er niks was veranderd behalve de lage belkosten, echt top geregeld Carlo!

Alles kwam op tijd binnen, de installatieservice was dezelfde dag ingepland. Alles was snel geïnstalleerd en ik kon weer lekker aan het werk. Alles werkt lekker snel ben er super blij mee.

We hebben 50% kunnen besparen aan belkosten, dank je wel Carlo

Bij andere it bedrijven begrepen ze meestal niet wat ik bedoelde als er een probleem was of als ik naar een nieuwe oplossing zocht. Toen ik bij Carlo iets voorleggende had hij in een paar tellen door wat ik nodig had. Hij heeft geweldig inlevingsvermogen om te helpen en dat geeft mij rust.

Ik ben niet goed met techniek, als ik met een probleem zit dan lost carlo het weer op. Hij doet het zonder oordeel, ik voel me iets minder blond door hem en dat maakt hem uniek.

Laura
Psycholoog

Carlo heeft een goed inzicht en inlevingsvermogen om problemen op te lossen. Het geeft me rust dat hij er is om me te helpen.

Carlo lost snel en vakkundig problemen op.

Frank
Adviseur

Prima ervaring, korte lijnen, snelle aktie met kwaliteit tegen een goede prijs

Onno
Financieel adviseur

Ik ken Carlo al jaren door mijn computerhobby. Ik denk dat hij af en toe moe van mijn bezoekjes wordt. Dat geeft al aan dat hij goed werk aflevert en betrouwbaar is, dus ook dat ik van mijn (beperkte) hobby af en toe een zooitje maak. Hij is onmiskenbaar een vakman op zijn gebied, maar ook een innemend personage. Hij is gemakkelijk bereikbaar op zijn kantoor wat wel eens lastig is bij personages als ik. Verder niets dan waardering voor hem als vakman en persoon.

R. Broers
Computerhobby, senior

Carlo van Chi Computers is de man die je nodig hebt als je problemen hebt met je computer of internet en alles wat daar mee te maken heeft. Vertel hem je probleem en hij lost het voor je op! Door de diverse pakketten die hij aanbiedt kan hij aan iedereen passende hulp bieden voor een passend budget, helemaal top!

Inge
Kapster, Solo Styling