Scherm delen in Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt een breed scala aan functies om kennis en ideeën efficiënt te delen. Dit artikel laat je kennismaken met de verschillende mogelijkheden om je scherm en bestanden te delen via Microsoft Teams.

De eerste optie is het delen van je scherm. Met deze optie kun je je scherm delen met andere teamleden, waardoor het mogelijk wordt om te praten over de inhoud van een presentatie, een document of een website.

De tweede optie is het delen van bestanden. Met deze optie kun je bestanden zoals documenten, afbeeldingen en video’s delen met je team. De bestanden worden opgeslagen in een centrale locatie zodat iedereen er toegang tot heeft.

Tot slot is er de optie om bestanden te bewerken. Met deze optie kun je bestanden in teams bewerken met andere teamleden tegelijk. Hierdoor kunnen zij direct zien wat je aan het doen bent en kun je samenwerken aan het bestand.

Microsoft Teams biedt een gebruiksvriendelijke manier om je scherm en bestanden te delen. Of je nu een presentatie wilt geven, een document wilt delen of een bestand wilt bewerken, je kunt het allemaal doen in Microsoft Teams.

Vorig bericht
Aan de slag met Microsoft Teams voor Android en iOS.
Volgend bericht
Aan de slag met chat berichten via Microsoft Teams

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.