Aan de slag met chat berichten via Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt een handige oplossing voor zowel 1-op-1 chat als groepschat met collega’s. Het is een gemakkelijk te gebruiken en veilige manier om verbinding te maken met collega’s, waarbij alle chatgesprekken binnen dezelfde app plaatsvinden.

Met Microsoft Teams kunnen gebruikers eenvoudig een chat starten met ofwel een enkel persoon of verschillende personen. Het is mogelijk om afbeeldingen, video’s en andere documenten te delen. Er is ook een optie om video’s te bekijken, samenwerken aan documenten en live samenwerken aan projecten.

Deze manier van communiceren biedt een aantal voordelen. Ten eerste is het veiliger omdat alle gesprekken binnen dezelfde app plaatsvinden en geen informatie naar externe bronnen wordt verzonden. Daarnaast is het ook veel gemakkelijker om alle gesprekken bij te houden in plaats van dat gebruikers verschillende apps moeten gebruiken.

Tenslotte is Microsoft Teams een veelzijdige en gebruiksvriendelijke manier om mee te communiceren in een bedrijf. Door deze app kunnen gebruikers gemakkelijk kleine of grote groepen maken, afhankelijk van de aard van het project. Bovendien biedt het een beveiligde manier om samen te werken en informatie uit te wisselen.

ESET protect banner
Vorig bericht
Scherm delen in Microsoft Teams
Volgend bericht
Aan de slag met online vergaderingen via Microsoft Teams.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Krijg 6 maanden lang toegang tot de Chi Computers – Academy en ontvang elke 6 weken een korte leuke training om mee te beginnen

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

6 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Ontvang elke 6 weken een leuke online training om jouw bedrijf beter te beveiligen, elke 2 weken ontvang je praktische tips.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit