Aan de slag met Microsoft Teams voor Android en iOS.

Met de Microsoft Teams Phone met de Microsoft Mobile-app voor Android- en iOS-apparaten hebben gebruikers toegang tot hun bedrijfsnummers rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten. De Teams Phone-app integreert niet alleen met hun bedrijfsnummer, maar vergemakkelijkt ook het verzenden van chatberichten en het maken van telefoongesprekken.

Gebruikers kunnen een chatbericht verzenden naar hun collega’s, klanten of partners vanuit de Teams mobile-app. In plaats van het gebruik van hun persoonlijke telefoonnummer, kunnen gebruikers hun bedrijfsnummer gebruiken om berichten te versturen. Ook kunnen gebruikers hun contactlijst beheren, zodat ze snel hun collega’s of anderen kunnen bereiken.

Met de Teams mobile-app kunnen gebruikers ook professionele telefoongesprekken voeren met hun bedrijfsnummer. De app biedt ook geavanceerde functies zoals voicemail, belwaarschuwingen, conferentiegesprekken en meer.

Dankzij Microsoft Teams Phone en de Microsoft Mobile-app kunnen gebruikers gemakkelijk een chatbericht verzenden en telefoongesprekken voeren op hun bedrijfsnummer, waar ze ook zijn.

ESET protect banner
Vorig bericht
Aan de slag met Microsoft Teams Phone service.
Volgend bericht
Scherm delen in Microsoft Teams

Wellicht ook interessant:

Werkplek beveiliging voor bedrijven.
Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit
Menu