3 manieren om Microsoft 365 voor bedrijven te beveiligen.

3 manieren om Microsoft 365 voor bedrijven te beveiligen.

  1. Gebruik multi-factor verificatie: Multi-factor verificatie (MFA) is een van de beste manieren om toegang te beveiligen tot Office 365. Door gebruik te maken van meerdere verificatie-methoden, zoals een verificatie-code die naar een apparaat of e-mailadres wordt verzonden, kunt u zeker zijn dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de gegevens.
  2. Gebruik antivirussoftware voor microsoft 365: Door een betrouwbaar antivirusprogramma zoals ESET Cloud Office Security te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw Office 365-account beveiligd is tegen malware. Deze antivirussoftware biedt een efficiënte, eenvoudig te gebruiken en snel aan te schaffen oplossing voor het beveiligen van elk Office 365-account.
  3. Zorg voor een beveiligingsbeleid: Door een beveiligingsbeleid te implementeren en erop toe te zien dat iedereen zich ervan bewust is, beïnvloedt u het bewustzijn van mensen binnen uw bedrijf over hoe belangrijk het is om Office 365-accounts te beschermen. Een dergelijk beleid kan bijvoorbeeld specificeren dat alle gebruikers een sterk wachtwoord moeten gebruiken, dat er software-updates regelmatig moeten worden uitgevoerd en dat gebruikers zich moeten houden aan beveiligingsrichtlijnen zoals het voorkomen van het openen van onbekende bijlagen.
Vorig bericht
Heb je een extra back-up nodig wanneer je werkt in de cloud?
Volgend bericht
3 voordelen van het hebben van een goede back-up

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.