Wat is Microsoft office 365 voor bedrijven ?

Microsoft office 365 zijn de vertrouwde Office apps (Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook) in combinatie met de Microsoft cloud. Je e-mail en bestanden worden in de cloud opgeslagen zodat je via vrijwel elk apparaat met de office apps of via de webbrowser (Microsoft Edge, Google Chrome, Safari) toegang hebt tot je e-mail en bestanden.

In de cloud geeft veel voordelen voornamelijk dat je zelf geen server op kantoor hoeft te hebben en deze te onderhouden. De hardware en de complete omgeving wordt onderhouden door Microsoft voor een vast bedrag per maand.

Office 365 onderdelen

Microsoft office 365 wordt steeds uitgebreide met handige apps voor je bedrijf. Bij office 365 krijg je altijd E-mailhosting via Microsoft Exchange online, Cloud opslag met Microsoft OneDrive en toegang tot de vertrouwde office apps voor pc en mac.

Microsoft Exchange online en Microsoft Outlook

Microsoft Exchange e-mail wordt is het vertrouwde e-mailplatform voor bedrijven. Je krijgt een postvak van 50GB zodat je eenvoudig e-mails kan bewaren en archiveren. Je e-mail, agenda en contactpersonen kan je overal bekijken zonder moeilijke instellingen via de Microsoft outlook app voor Pc, Mac, Tablet en Smartphone

Specificaties Microsoft Exchange

 • Uitgebreide ondersteuning voor PC’s, Mac’s, iOS en Android apparaten
 • Een standaard opslagruimte van 50 GB per mailbox
 • Exchange werkt perfect samen met Outlook zonder aparte plug-ins of connectors
 • Plan eenvoudig vergaderingen door agenda’s naast elkaar weer te geven
 • Werk met e-mail via de uitgebreide en makkelijk te gebruiken web app Outlook Online
 • Uitgebreide bescherming tegen virussen en spam middels topklasse e-mail scanning

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive is de cloud opslag van Microsoft je krijgt een extra map op je computer of mac genaamd OneDrive alle bestanden die je hierin opslaat worden automatisch opgeslagen in de Microsoft cloud. Elk systeem verbonden met je Microsoft OneDrive account synchroniseert automatisch je bestanden.

Specificaties Microsoft OneDrive

 • 1 TB cloud opslag
 • Bewaar, bewerk en deel bestanden
 • Beheer je bestanden vanuit een centrale plek
 • Automatisch versleuteld: bescherm vertrouwelijk gegevens.
 • Files on demand, Bespaar ruimte op je systeem of bewaar bestanden ook offline.

Microsoft office 2019

Elke gebruiker krijgt 5 licenties voor Microsoft office 2019, deze kan je installeren op een Windows Systeem of Mac. Op je tablet en smartphone kan je gebruik maken van de mobile office apps via de iOS store of via de Google Play store.

Specificaties Microsoft Office 2019

 • 5 licenties voor Microsoft office per gebruiker
 • Maak en bewerk document via de webbrowser met office online
 • Toegang tot je bestanden via de mobiele office apps voor tablet en smartphone

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een handige app om samen te werken, met handige chat, bel en videobel optie communiceer eenvoudig met je collega’s. Je krijgt 1 TB opslagruimte voor elke gedeelde bibliotheek zodat je voldoende ruimte hebt voor je bestanden. Elke bibliotheek kan je eenvoudig indelen en teamleden aan toevoegen. Bijvoorbeeld een Afdeling Administratie, Sales en Algemeen. Teamleden kunnen eenvoudig de gedeelde bibliotheek synchroniseren via Microsoft OneDrive

Specificaties Microsoft Teams

 • Communiceer met collega’s via chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen
 • Geef online presentaties aan klanten en collega’s en maak hierbij gebruik van audio, video, gedeelde schermen en een virtueel whiteboard
 • 1 TB Cloud opslag per bibliotheek.

Met Microsoft office 365 leg je een solide basis voor bedrijf, je groeit automatisch mee met de ontwikkeling van de cloud en krijgt automatisch de nieuwste updates. Je hebt al een office 365 voor bedrijven pakket vanaf € 29,95 per maand of bekijk ons alles in 1 pakket met handig service abonnement.

 

Vorig bericht
Waarom periodiek onderhoud belangrijk is voor je bedrijf
Volgend bericht
Handige back-up met een Synology NAS

Wellicht ook interessant:

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Download het gratis e-book: Veilig Online Werken.

Gratis e-book: Veilig Online Werken.

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Het 1e gedeelte is een checklist zodat je snel inzicht hebt in stappen die je kan ondernemen, in het 2e gedeelte wordt elk onderwerp extra toegelicht met meer informatie.

Ontvang naast het e-book, maandelijks praktisch tips via onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.