Werken in de cloud met office 365.

carlo konijn

Met office 365 voor Bedrijven kan je eenvoudig werken in de cloud. Ik lever Office 365 voor bedrijven in combinatie met Skykick (Cloud back-up voor office 365) en G-Data antivirus.

Zon handig alles in 1 pakket 🙂 Hiermee krijg je een complete werkplek waarmee je kan focussen op je bedrijf. Alle technische zaken regel ik voor je.

Het pakket is samengesteld met de volgende pakketten.

 1. Microsoft office 365 voor bedrijven: jouw werkplek in de cloud met Microsoft Office.
 2. G-Data antivirus: antivirus beveiliging om veilig online te werken.
 3. Goose VPN: Zakelijke VPN om je netwerk verbinding te versleutelen.
 4. Service pakket: Flexibel inhuren op basis van ons uurtarief of jaarlijks een aantal service uren inbegrepen in je pakket voor advies & ondersteuning.

Carlo is een expert op het gebied van ICT. Carlo heeft altijd wel een oplossing voor een probleem op het ICT gebied. Ik heb verschillende problemen gehad op het gebied van software, computer of website fouten. Carlo wist altijd een oplossing. Hij luistert heel goed en komt altijd met verstandige oplossing. Hij hanteert tevens interessante en eerlijke tarieven ten opzichte van zijn expertise . Hij denkt mee in het hele proces bij zijn opdrachtgevers. Zeker voor het MKB is Carlo van toegevoegde waarde. Ik zou niet zonder zijn expertise kunnen

Henk

Recruitment Consultant

Microsoft 365

Je complete werkplek in de cloud met de vertrouwde office apps incl. extra cloud back-up via Skykick.

Optimaal beveiligd

Versleutel eenvoudig e-mailberichten, bestanden en maak gebruik van 2 staps verificatie.

Antivirus beveiliging

Je apparaten zijn compleet beveiligd met G-Data antivirus voor Windows en Android.

Up-to-date

Ontvang automatisch de nieuwste updates en groei mee.

Flexibel en veilig werken met Microsoft 365

Met Microsoft 365 staan je documenten, agenda en e-mail in de cloud.
Zo kun je eenvoudig overal werken en heb je toegang tot je e-mail, agenda en bestanden via vrijwel elk apparaat.

Carlo Konijn ICT adviseurJouw complete werkplek in de cloud.

Zoals in het videofragment hiernaast vinden we het belangrijk dat jij je kan inzetten voor je klanten. Met Microsoft 365 krijg je een complete cloud werkplek via de vertrouwde office apps, het werkt lekker simpel en met behulp van de nieuwste beveiliging kan je veilig online werken.

Updates en vernieuwingen worden automatisch doorgevoerd zodat je automatisch mee kan groeien met techniek. Alles blijft zo netjes up-to-date en veilig om eventuele problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor de vernieuwingen binnen het Zakenstation hebben we Chi Computers ingeschakeld voor de nieuwe vernieuwing naar Zakelijk bellen via VoIP. Carlo heeft alles zeer vakkundig gerealiseerd, we konden alles volledig aan hem over laten en de dag van de omzetting konden we direct aan de slag.

carlo konijn1. Werken in de cloud met office 365 voor Bedrijven.

Met office 365 regel je eenvoudig de basis voorzieningen van je bedrijf, je zakelijk e-mail en bestanden worden veilig opgeslagen in de Microsoft cloud terwijl je blijft werken met de vertrouwde office apps. Office 365 voor bedrijven is ideaal voor zelfstandigen je kan overal e-mailen, je agenda, contacten beheren en toegang tot je bestanden op vrijwel elk apparaat. Mobiele apparaten worden met office 365 voor bedrijven extra versleuteld om je bestanden te waarborgen.

Microsoft 365 voor bedrijven: als je bedrijf groeit of voor kleine organisaties. Met Microsoft 365 voor Bedrijven krijg je brede mogelijkheden voor het beheer van werkplekken. Hiermee bepaal je als bedrijf wanneer medewerkers toegang krijgen tot bepaalde bestanden. Zodat alle beveiliging vereisten worden gehandhaafd op de systemen en apparaten van je medewerkers.

  Carlo is goed op de hoogte van de huidige trends in de cloud en geeft deskundig en compleet advies en service voor bijvoorbeeld Office 365.

 

Arnan

Wordpress ontwikkelaar

Microsoft office 365 voor bedrijven
Microsoft outlook voor de Microsoft surface

Exchange E-mail: gehoste cloud-e-mail voor bedrijven

Toegang tot je bedrijfs-e-mail (@jouwbedrijf.nl), de agenda en contactpersonen op je pc, telefoon en webbrowser met Exchange Online E-mail: gebruiksvriendelijke, gehoste e-mail via Microsoft.

Je krijgt 50GB opslagruimte per mailbox, automatisch archiveren van e-mail, de nieuwste beveiliging met uitstekende anti-malware- en anti-spambeveiliging via Exchange Online Protection.

Outlook
Microsoft outlook voor de mac

Veilige en betrouwbare zakelijke e-mail

Gun jezelf en je bedrijf het beste met bedrijfse-mail via exchange online, je kan blijven e-mailen via je bestaande domeinnaam (jouwbedrijf.nl).

E-mailen vanaf vrijwel elk apparaat

Via de Microsoft Outlook app voor Windows, macOS, IOS en Android kan je e-mailen, je agenda en contacten beheren met vrijwel elk apparaat. Alle e-mails, agenda punten en contacten worden automatisch gesynchroniseerd op elk verbonden apparaat.

Automatisch archiveren

Houd je Postvak IN opgeruimd met automatisch archiveren, oude berichten worden automatisch verplaatst naar een in archief map. Zou kan je belangerijke e-mails langer bewaren en behoud je overzicht in je postvak in.

Smartphone app
Outlook mobile app

Gecombineerd Postvak IN

Al jouw e-mailaccounts netjes en overzichtelijk bij elkaar via de Outlook app voor iOS en Android

Agenda

Plan en maak eenvoudig afspraken via de Outlook app, al jouw afspraken worden automatisch gesynchroniseerd op al jouw apparaten met Microsoft Outlook.

Bijlage

Verstuur eenvoudig bijlages via je smartphone of deel bijlages via jouw cloud opslag bijv. OneDrive of Dropbox.

Handig met Outlook
Microsoft outlook voor de Microsoft surface

Overzichtelijk

Op elk apparaat heb je dezelfde indeling in met Microsoft Outlook, via je smartphone, tablet, mac, computer en via de outlook webmail heb je dezelfde gebruiksvriendelijk ervaring die je gewend bent.

Vergaderingen

Deel eenvoudig je agenda met collega’s om samen sneller en makkelijker vergaderingen in te plannen.

Afwezig, vakantie

Stele eenvoudig een afwezigheid boodschap in als je afwezig bent of met vakantie gaat zodat jouw klanten automatisch worden geĂŻnformeerd als je er even niet bent.

OneDrive voor iOS Android mac en Windows

OneDrive: veilige cloud opslag voor bedrijven

Met OneDrive voor Bedrijven krijg je 1TB aan cloud opslag via Microsoft. Hiermee kan je jouw bestanden veilig opslaan in de cloud en heb je automatisch een back-up van je bestanden.

Je bestanden zijn beschikbaar via al jouw verbonden apparaten, bij een gestolen of verloren apparaat kan je afstand je onedrive account verwijden van het gestolen of verloren apparaat om datalekken te voorkomen.

OneDrive
overal toegang met onedrive

Betrouwbare cloud opslag

OneDrive biedt je overal toegang tot al je bestanden en is compleet geĂŻntegreerd in Microsoft office. Via Microsoft office heb je snel en eenvoudig toegang tot al je bestanden.

Toegang via vrijwel elk apparaat

Via de Microsoft OneDrive app voor Windows, macOS, IOS en Android heb je toegang tot je bestanden via vrijwel elk apparaat. Alle bestanden worden automatisch gesynchroniseerd op elk verbonden apparaat.

Files On-Demand

Om opslagruimte te besparen op je apparaten kan je aangeven welke bestanden je altijd beschikbaar wilt hebben. Bestanden die je niet zo vaak gebruik zie je wel staan in de verkenner of finder maar worden pas gedownload als je deze gebruikt om opslagruimte op je apparaat te besparen.

Smartphone app
OneDrive smartphone app

Alle bestanden op een plek

Al jouw bestanden overzichtelijk bij elkaar via de OneDrive app voor iOS en Android

Deel bestanden

OneDrive is geĂŻntegreerd in de outlook app, je kan hiermee eenvoudig bestanden delen en e-mailen.

Beveiliging

OneDrive versleuteld automatisch je bestanden en worden veilig opgeslagen in de cloud via de Microsoft servers.

Handig met OneDrive

Deel bestanden via een deel link

Als je met een aantal mensen wilt samen werken aan een document, Excel sheet of PowerPoint presentatie kan je jouw bestanden delen via een deel link. Hiermee heeft iedereen altijd de meeste recente versie en kan je eenvoudig met elkaar samenwerken.

Microsoft 365 voor bedrijven

Microsoft 365: je vertrouwde office pakket in de cloud

Microsoft 365 is het vertrouwde office pakket Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook die je kan installeren op 5 pc’s of macs, 5 tablets en smartphone’s. Zou kan je overal werken aan je office documenten met vrijwel elk apparaat.

Microsoft 365 is volledig geĂŻntegreerd met Exchange e-mail en OneDrive, hiermee heb je een complete cloud werkplek waarmee je jouw e-mail en bestanden op slaat in de cloud. Terwijl je kan blijven werken op dezelfde manier zoals je gewend met met Microsoft office.

Microsoft office 365
Microsoft 365 voor bedrijven

Automatisch doorgaan waar je gebleven was

Je werkt bijvoorbeeld op je notebook aan documenten, op een later moment kom je op kantoor en wil je jouw werk afronden op je computer. Je opent je documenten en kan direct verder waar je gebleven was, alles wordt automatisch gesynchroniseerd.

Office online

Via het webportaal (office.com) kan je ook werken aan je documenten via office online met vrijwel elke browser zoals Microsoft Edge, Safari, Google Chrome en Firefox.

Tweestaps­verificatie helpt je data te beschermen.

Tweestapsverificatie is een extra beveiligings­laag die ervoor zorgt dat alleen jij toegang tot je account hebt. Bij het aanmelden in het online portaal wordt er een sms code naar je verstuurd om jezelf te verifiëren. Via de Microsoft office apps wordt erom de 14 dagen gevraagd om jezelf te verifiëren. Hiermee ben je ervan verzekerd dat iemand anders niet zomaar toegang heeft tot je bestanden.

Beveiliging

Gegevensbeveiliging

Met versleuteling van opgeslagen bestanden worden jouw gegevens beveiligd op de Microsoft servers, Met SSL/TLS-versleuteling worden gegevens beveiligd die tussen jou en Microsoft worden verzonden en met Exchange Online Protection biedt betrouwbaarheid en geavanceerde beveiliging tegen spam en malware om je gegevens en de toegang tot je e-mail te beschermen.

Met Multi-Factor Authentication wordt de toegang tot de service beveiligd met een tweede factor, bijvoorbeeld een telefoon. Met preventie van gegevensverlies wordt voorkomen dat gevoelige gegevens binnen of buiten de organisatie worden vrijgegeven om datalekken te voorkomen. Met de ingebouwde Mobile Device Management-functies beheer je de toegang tot bedrijfsgegevens. Met de ingebouwde virus- en spambeveiliging en geavanceerde risicobeveiliging bieden bescherming tegen externe bedreigingen.

Microsoft Teams
microsoft teams

Samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een gedeelde documenten bibliotheek met 1TB cloud opslag per bibliotheek. Hiermee kan je documenten en bestanden delen met jouw team of je documenten bibliotheek onder verdelen in afdelingen zodat alles op orde blijft.

Toegangsbeheer

In Microsoft Teams kan je eenvoudig aan geven wie er toegang heeft tot een documenten bibliotheek. Bijv. de afdeling administratie krijgt toegang tot de bestanden en documenten voor de administratie. Terwijl een support team toegang heeft tot een andere bibliotheek. Een beheerder kan alle bibliotheken bekijken en beheren voor het complete overzicht.

Projecten

Microsoft Teams is ook ideaal om te gebruiken voor projecten, voor een langdurig project kan je eenvoudig een nieuwe bibliotheek aanmaken en alles gerelateerd aan het project hierin opslaan.

Carlo konijn g-data antivirus2. Je systemen beveiligen met G-Data antivirus

Je systemen beveiligen is een no brainer, of zoals mijn favorieten hastag #maakhetzeniettemakkelijk. G-data antivirus is een bekroonde antivirus scanner die je systeem beschermt. Je systeem wordt automatisch door g-data antivirus dagelijks gecontroleerd, de handige bankguard helpt met veilig online bankieren en g-data web protection kijkt met je mee tijdens het internetten.

G-data internet security: Met g-data internet security kan je al je apparaten beveiligen (Windows, MacOS, iOS en Android) i.p.v. alleen Windows. Dit is erg handig als je verschillende apparaten gebruikt om mee te werken of als je er zeker van wilt zijn dat alle medewerkers op al hun apparaten beschermt zijn.

Carlo is service oriented and delivering quality is his top priority

Margreet Beers

Finance Business Analyst

G-data internet security
Antivirus beveiliging
g data internet security

Antivirus

Vertrouw op de hoogste identificatiecijfers dankzij parallel werkende technologieën. U ontvangt elk uur nieuwe virushandtekeningen, voor de beste beveiliging tegen schadelijke software.

Bank guard

Onze gepatenteerde technologie beschermt uw browser tegen manipulatie door gegevensdieven – voor veilig online bankieren en shoppen.

Anti-Spam filter.

Blokkeert spam zoals reclame- en phishingmails en houdt uw digitale postvak schoon.

Phishing beveiliging

Phishing bescherming

Blokkeert valse en gevaarlijke websites die zijn ontworpen om persoonlijke informatie zoals login- en creditcardgegevens te onderscheppen.

Browser beveiliging

Met de handige G-data extensie voor Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge kan je veilig online browsen. Deze extensie blokeert automatisch phishing links op websites om je te beschermen.

Mobile beveiliging

Surf- en phishing-bescherming

Gevaarlijke en nepwebsites worden onmiddellijk herkend en geblokkeerd. Voor veilig surfen, bankieren en winkelen – ook onderweg.

App controle

Controleert de machtigingen van uw apps en detecteert of u veilig bent of in het geheim wordt bespioneerd

Antivirus beveiliging voor iOS en Android.

Geen malware: dankzij cloudconnectiviteit biedt de scanner op ieder moment bescherming tegen alle huidige bedreigingen.

Carlo Konijn ICT adviseur3. Goose VPN, Veilig online werken

Iedereen kan het slachtoffer worden van hackers die jouw persoonlijke gegevens willen stelen om deze voor illegale doeleinden te gebruiken. Zaken zoals jouw creditcardgegevens, wachtwoorden, e-mails en persoonlijke foto’s; je zal ze voor geen goud willen verliezen! Ondanks het feit dat je je wellicht veilig voelt als je online bent, is dit vaak niet het geval. Hackers zijn actiever dan ooit. Dit betekent dat het risico van schending van jouw online vrijheid en privacy steeds groter wordt. Zeker als je vaak openbare wifi-netwerken gebruikt, is de kans groter dat iemand jouw data probeert te onderscheppen. Met een Virtual Private Network (VPN) kun je jezelf beschermen. (Bron: GooseVPN)

Voor de vernieuwingen binnen het Zakenstation hebben we Chi Computers ingeschakeld voor de nieuwe vernieuwing naar Zakelijk bellen via VoIP. Carlo heeft alles zeer vakkundig gerealiseerd, we konden alles volledig aan hem over laten en de dag van de omzetting konden we direct aan de slag.

Goose vpn zakelijk
Goose VPN beveiliging
Goose vpn zakelijk

Beveilig al jouw apparaten

Je kan Goose VPN gebruiken met Windows, MacOS, Android en IOS.

IKEv2 beveiliging

Je hebt altijd de beste beveiliging

Zakelijke servers

Betrouwbare verbinding via de zakelijke servers van Goose VPN

Over Goose VPN
Goose VPN veilig online werken

256-bit versleuteling

GOOSE VPN maakt gebruik van een krachtige 256-bit versleuteling om jouw gegevens te beschermen. Browse vrijelijk via Wi-Fi-hotspots en weet dat u niet kunt worden gehackt of gecontroleerd.

IP-adres beveiliging

GOOSE VPN verandert jouw locatie en het IP-adres. Je kunt uit al onze server-locaties over de hele wereld kiezen. GOOSE VPN staat garant voor jouw veiligheid op het internet.

Carlo Konijn ICT adviseur4. Service en ondersteuning

Je kan ons flexibel inhuren op basis van ons uur tarief (€ 95,-) of een service abonnement afsluiten. Bij het service abonnement krijg je een aantal service uren tegen een gereduceerd uur tarief.

Met een service abonnement betaal je een vast bedrag per maand, zonder hoge kosten. Je krijgt een aantal service uren voor 1 jaar die je vrij kan besteden aan onze dienstverlening. Als je service uren op zijn betaal je het normale uurtarief.

Persoonlijke servicedesk, voor advies en ondersteuning.

  Carlo is goed op de hoogte van de huidige trends in de cloud en geeft deskundig en compleet advies en service voor bijvoorbeeld Office 365.

 

Arnan

Wordpress ontwikkelaar

Microsoft office 365 voor bedrijven

Abonnementen en prijzen

Office 365 voor Bedrijven premium en Microsoft 365 worden geleverd incl. Skykick back-up
overeenstemmend met de AVG/GDPR

ZZP Pakket: webhosting, office 365 en voip telefonie

Start
€ 39,- per maand
per medewerker

Aansluitkosten € 495,-

 • E-mail en agenda
  Overal toegang tot je e-mail en agenda incl. een postvak met 50GB opslag.
 • Office 365 voor Bedrijven
  Office 2019 voor 5 pc’s of macs (Word, Excel. Powerpoint, OneNote en Outlook) + 1TB Cloud opslag met OneDrive.
 • Skykick cloud back-up
  Dagelijks een back-up van je complete office 365 omgeving.
 • MDM: Mobile Device Management
  Versleutel jouw gegevens op mobiele apparaten.
 • Microsoft intune
  Versleutel en beheer Windows 10 systemen binnen jouw organisatie.
 • G-Data Antivirus
  Je kan G-data antivirus gebruiken op 1 Windows systeem.
 • Goose VPN Zakelijk
  Versleutel je netwerk verbinding
 • Hulp op afstand
  Via teamviewer of quick assit.
 • Online afspraken inplannen
  Maak eenvoudig een afspraak in onze agenda, op dagen en tijden dat het jouw het beste uitkomt
 • Helpdesk, flexibel inhuren
  Telefonisch, via whatsapp of via e-mail.
  Regulier uur tarief € 95,- excl. btw
ZZP Pakket: webhosting, office 365 en voip telefonie

Compleet
€ 139,- per maand
per medewerker

Aansluitkosten € 495,-

 • E-mail en agenda
  Overal toegang tot je e-mail en agenda incl. een postvak met 50GB opslag.
 • Office 365 voor bedrijven
  Office 2019 voor 5 pc’s of macs (Word, Excel. Powerpoint, OneNote en Outlook) + 1TB Cloud opslag met OneDrive.
 • Skykick cloud back-up
  Dagelijks een back-up van je complete office 365 omgeving.
 • MDM: Mobile Device Management
  Versleutel jouw gegevens op mobiele apparaten.
 • Microsoft intune
  Versleutel en beheer Windows 10 systemen binnen jouw organisatie.
 • G-Data Internet Security
  Je kan G-data internet security gebruiken op 3 verschillende apparaten. (Windows, MacOS, iOS en Android.)
 • Goose VPN Zakelijk
  Versleutel je netwerk verbinding
 • Hulp op afstand
  Via teamviewer of quick assit.
 • Online afspraken inplannen
  Maak eenvoudig een afspraak in onze agenda, op dagen en tijden dat het jouw het beste uitkomt
 • Helpdesk, service abonnement compleet
  Telefonisch, via whatsapp of via e-mail.
  incl. jaarlijks 24 service uren, daarna regulier uurtarief.
ZZP Pakket: webhosting, office 365 en voip telefonie

Pro
€ 259,- per maand
per medewerker

Aansluitkosten € 495,-

 • E-mail en agenda
  Overal toegang tot je e-mail en agenda incl. een postvak met 50GB opslag.
 • Microsoft 365 voor Bedrijven
  Office 2019 voor 5 pc’s of macs (Word, Excel. Powerpoint, OneNote en Outlook) + 1TB Cloud opslag met OneDrive.
 • Skykick cloud back-up
  Dagelijks een back-up van je complete office 365 omgeving.
 • MDM: Mobile Device Management
  Versleutel jouw gegevens op mobiele apparaten.
 • Microsoft intune
  Versleutel en beheer Windows 10 systemen binnen jouw organisatie.
 • G-Data Internet Security
  Je kan G-data internet security gebruiken op 5 verschillende apparaten. (Windows, MacOS, iOS en Android.)
 • Goose VPN Zakelijk
  Versleutel je netwerk verbinding
 • Hulp op afstand
  Via teamviewer of quick assit.
 • Online afspraken inplannen
  Maak eenvoudig een afspraak in onze agenda, op dagen en tijden dat het jouw het beste uitkomt
 • Helpdesk, service abonnement 4 uur
  Telefonisch, via whatsapp of via e-mail.
  incl. jaarlijks 48 service uren, daarna regulier uurtarief.

Genoemde prijzen zijn excl. btw per medewerker.
Contractduur is voor 1 jaar daarna wordt deze jaarlijks verlengd mits je 1 maand van te voren het pakket opzegt.
Aansluitkosten van € 495,- excl. btw worden eenmalig berekent ongeacht het aantal gebruikers.

Alles in 1 Pakket bestellen

Office 365 voor Bedrijven met Skykick cloud back-up en G-data antivirus beveiliging.
Genoemde prijzen zijn excl. btw, per medewerker.

Bedrijf:

KVK / BTW nummer:

Facturatie gegevens:
Automatische incasso (Wordt alleen gebruikt voor het maandelijkse terugkerende bedrag)

Pakket:

Hoeveel personen gaan gebruik maken van het pakket ?

Genoemde prijzen zijn excl. btw per medewerker.
Contractduur is voor 1 jaar daarna wordt deze jaarlijks verlengd mits je 1 maand van te voren het pakket opzegt.
Aansluitkosten van € 495,- excl. btw worden eenmalig berekent ongeacht het aantal gebruikers.

carlo konijn

Hulp nodig met je bestelling of heb je nog vragen ? Bel gerust T. 072-7433676 of start een chat via whatsapp

Wat gebeurt er na je online bestelling ?

Ter bevestiging

We bellen je na je bestelling op, om alles te controleren en om je te helpen met het inrichten, overzetten van e-mail en data.

Installatie service

We zorgen ervoor dat alles voor je wordt geĂŻnstalleerd, nieuwe of bestaande systemen worden geconfigureerd met de nieuwe instellingen.

Aan de slag

Alles is meestal binnen 7 werkdagen opgeleverd, het omzetten wordt van te voren met je ingepland zodat je gewoon door kan werken.

Wat is het verschil tussen de Office 2016-suites en de Office 365-abonnementen?
Kunnen mensen met een eerdere versie van Office documenten openen die ik heb gemaakt met Office 365 of Office 2016?
Wat is de duur van de overeenkomst ?
Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken ?
Algemene voorwaarden cloud dienst
Eenmalige kosten, inrichten van je digitale werkplek
Wat is het verschil tussen de Office 2016-suites en de Office 365-abonnementen?

Met een Office 365-abonnement krijg je de volledige versie van de Office-toepassingen Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar voor pc). Je kunt Office 365 op meerdere apparaten installeren, waaronder pc’s, Macs, Android™-tablets, Android-telefoons, iPad® en iPhone®. Daarnaast beschik je met Office 365 over services als onlineopslag in OneDrive, Skype-minuten voor thuisgebruik en geavanceerde Outlook.com-beveiliging. Als je een geldig Office 365-abonnement hebt, heb je altijd de meest recente versie van de Office-toepassingen.

Office als eenmalige aankoop bevat toepassingen als Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op Ă©Ă©n pc of Mac. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Voor de nieuwste versie moet je Office opnieuw kopen wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. De versies van Office-toepassingen die op dit moment beschikbaar zijn voor eenmalige aankoop zijn Office 2016 voor Windows en Mac. Vorige versies zijn onder andere Office 2013, Office 2011 voor Mac, Office 2010, Office 2007, Office 2008 voor Mac en Office 2004 voor Mac. Office 2010 en Office 2007 zijn compatibel met Windows 8.1 en eerdere versies. Office als eenmalige aankoop bevat niet de services die bij Office 365 zijn inbegrepen.

Kunnen mensen met een eerdere versie van Office documenten openen die ik heb gemaakt met Office 365 of Office 2016?

Je documenten kunnen gewoon worden geopend in Office 2007, Office voor Mac 2008, Office 2010, Office voor Mac 2011, Office 365, Office 2013 en Office 2016.

Wat is de duur van de overeenkomst ?

De min. contractduur is 1 jaar daarna hebben de telefonie en office 365 diensten een opzegtermijn van 3 maanden.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken ?

Jazeker, je kunt je domeinnaam naar ons verhuizen of laten staan bij de bestaande hosting provider. Wij maken enkel een aanpassing in de DNS van het domein zodat alle e-mail voortaan worden afgeleverd in de office 365 omgeving.

Algemene voorwaarden cloud dienst

Voorwaarden, abonnement en beëindiging

 1. Op uw cloud-dienst zijn voorwaarden van toepassing.
 2. Het abonnement op uw cloud-dienst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en is opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Domeinnamen zijn hiervan uitgezonderd. Het contract voor een domeinnaam wordt aangegaan voor 1 jaar (12 maanden) en wordt na afloop van 1 jaar (12 maanden) omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij u 1 maand voor het einde van de contractdatum de overeenkomst opzegt. Na omzetting in een overeenkomst voor onbepaalde tijd is de overeenkomst opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.
 3. Voor beëindiging van uw cloud-dienst geldt het volgende:
 • U geeft per brief of e-mail aan welke cloud-dienst(en) u wilt beĂ«indigen.
 • Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw verzoek. Volg de instructies en bevestig de beĂ«indiging per e-mail. Pas daarna wordt uw beĂ«indigingsverzoek verwerkt.

4. Voor wijziging van uw abonnement, bijvoorbeeld bij een verhuizing, houdt u dan rekening met de nodige voorbereiding en doorlooptijd. Geef uw nieuwe adres daarom tijdig door.

5. Bij het ondertekenen van de offerte gaat u mede akkoord met de algemene en betalings voorwaarden va Chi Computers.

6. VoIP Toestellen dienen van te voren te zijn betaald anders wordt uw bestelling niet opgeleverd.

Eenmalige kosten, inrichten van je digitale werkplek

De volgende zaken worden voor je gerealiseerd tijdens het inrichten van je werkplek, eenmalige kosten worden berekend per account.

 1. Aanmaken van de dienst en licenties
 2. Basisconfiguratie van de dienst
 3. Personalisatie van de dienst
 4. Beleid en beveiliging van de dienst
 5. Aanmaken van de gebruikers, postbussen, groepen en documentbibliotheken
 6. Toekennen van permissies
 7. Omschakelen van de e-mail aflevering
 8. Bestaande e-mail wordt over gezet.
 9. Testen van alle diensten.
Menu