Lekker fris en opgeruimd beginnen aan het nieuwe jaar ( 2019 )

Gelukkig nieuwjaar, een nieuw jaar met nieuwe kansen voor je onderneming. We hebben aantal leuke vernieuwingen rondom onze dienstverlening en ik heb een aantal nieuwe blogs met handige tips voor je klaar staan.

Vernieuwing rondom office 365 voor Bedrijven

Office 365 blijft zich steeds verder door ontwikkelen en afgelopen jaar is de nieuwe AVG wetgeving actief geworden. In office 365 heeft Microsoft een speciaal AVG dashboard toegevoegd waarmee je stapsgewijs door alle vereisten gaat en kan implementeren binnen je bedrijf. Met een handige secure score kan je precies bijhouden hoe alles vordert. Het was ook een jaar van bewustwording hoe we met onze data omgaan. We slaan tegenwoordig vrijwel alles op in de cloud maar hoe veilig is het en is het genoeg ?

Als je gebruik maakt van Office 365 verzorgt Microsoft alle hardware voorzieningen en voldoet aan alle wettelijke eisen. E-mails en bestanden die je opslaat in de cloud ben je wel zelf verantwoordelijk voor. Dit was voor veel vele een verassing, want als je bestanden opslaat in de cloud dan is alles toch veilig opgeslagen ? Ja Microsoft zorgt ervoor hardware matig dat de kans klein is dat er iets met de hardware gebeurt. Maar als je zelf bestanden verwijdert of je systeem wordt geïnfecteerd met malware waardoor deze bestanden worden verwijderd ben je jouw bestanden kwijt. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een extra cloud opslag zodat je bestanden op 2 verschillende locaties en gescheiden van elkaar opslaat.

Skykick back-up bij onze Office 365 voor bedrijven pakketten.

Onze Office 365 pakketten worden standaard geleverd met een extra cloud back-up via Skykick om je bestanden te waarborgen. Wil je jouw pakket voorzien van Skykick neem dan gerust contact met ons op. Een Skykick back-up heb je al vanaf € 25,- per maand.

Microsoft Surface voor bedrijven

De systemen van Microsoft, beter bekend als de Microsoft Surface zijn er nu ook met 4G LTE voor optimale mobiliteit. Handig als je vaak onderweg bent of op plaatsen bent waar het wifi bereik niet optimaal is. De nieuwe Microsoft Surface Go en Pro hebben we toegevoegd aan ons assortiment en zijn perfect te combineren met Office 365 voor bedrijven en Microsoft 365 voor Bedrijven.

[vc_separator]
[vc_separator]

Je systeem opruimen voor het nieuwe jaar

In mijn nieuwe blogs heb ik een aantal handige tips om je computer en/of notebook op te schonen voor het nieuwe jaar.

[vc_separator]

Strippenkaarten voor hulp op afstand

Naast onze serviceabonnementen hebben we vanaf dit jaar handige strippen kaarten voor ondersteuning. Je kan een aantal ondersteuning uren met gereduceerd tarief inkopen die je het gehele jaar gebruiken.

ESET protect banner
Vorig bericht
Een back-up voor OneDrive voor bedrijven, noodzakelijk ?
Volgend bericht
Hoeveel garantie zit er op een laptop, computer ?

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit