Altijd bereikbaar als zelfstandig ondernemer

Als zelfstandige wil je graag op een professionele manier bereikbaar zijn voor je klanten. Met een vast lokaal nummer straal je niet alleen professionaliteit uit, maar klanten zien ook in welke regio je werkt.

Even een voorbeeld: stel je voor je bent een kapper(ster) aan huis, de meeste mensen zoeken via een google bijvoorbeeld kapper, of kapper in omgeving Heerhugowaard. We zien dan verschillende lokale resultaten met 06 nummers en lokale nummers. De meeste klanten kiezen nog steeds eerder voor een lokaal nummer dan een 06 nummer. Het maakt de meeste klanten niet uit of je zelfstandige bent of een goot bedrijf. Maar we houden van vastigheid en het lokale nummer straalt een stukje professionaliteit uit. Waardoor de meeste klanten ervan uitgaan dat je al heel lang bestaat, of heel serieus met je bedrijf bezig bent.

Mobiel en toch bereikbaar op uw vaste nummer

Maar als zelfstandige ben je vaak onderweg, we hebben allemaal de mogelijkheid om ons bestaande telefoonnummer door te schakelen naar ons mobiel. Maar dan kunnen we als zelfstandige niet terugbellen met ons vaste nummer. En als zelfstandige behoudt je natuurlijk graag die professionele uitstraling met een vast nummer.

Telefoneren via internet biedt hier een geweldige oplossing. Met telefoneren via internet, krijgt u een vast lokaal nummer en een handige smartphone app om te kunnen bellen en gebeld te worden via uw smartphone. Hiermee heeft u het beste van twee werelden, u krijgt de vrijheid als zelfstandige en u bent overal bereikbaar. Met het behoud van de professionele uitstraling van een vast lokaal nummer.

Telefonie via internet is ook te combineren met openingstijden, tijdens de openingstijden wordt u alleen gebeld als u open bent. In de avonduren kunt u gewoon met vrienden en kennissen bellen via uw 06 nummer.

Met ons FlexTelephony basis pakket kunt u direct aan de slag voor € 13,50 per maand

Flex telefonie bellen via internet compleet voor zzp

Vorig bericht
De voordelen van thuiswerken als ZZp’er
Volgend bericht
Een online telefooncentrale

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.