Een online telefooncentrale

Een telefooncentrale wordt gebruikt in grote bedrijven, of bij kleinere bedrijven die nog steeds gebruik maken van analoge ISDN lijnen. Ondertussen is dat heel ouderwets, telefooncentrale hoeft niet duur te zijn. Tegenwoordig kan je ook overstappen naar een online telefooncentrale.

Het grote verschil tussen deze twee opties is dat de traditionele telefooncentrale geïnstalleerd is bij u op locatie. En een online centrale die draait op een centrale server. Maar ze doen beide hetzelfde, uw telefoondienst regelen.

Bellen via internet met een online telefooncentrale

Als u overstapt op een online telefoon centrale, gaat u bellen via internet. Tegenwoordig is het heel normaal bedenk maar eens uw KPN of Ziggo aansluiting thuis. Deze werkt al via internet, want als uw internet uitvalt dan werkt de telefoon ook niet. Dit is een hele simpele manier om te bellen via internet. Een eigen telefooncentrale online werkt ook via internet maar als u zelf geen internet heeft, Schakelt deze automatisch door naar het normale telefoonnetwerk en dan bent u nog steeds bereikbaar op een vaste of mobiele nummer. Altijd bereikbaar met een online telefooncentrale

Voip mogelijkheden voor uw online centrale

Met een online telefooncentrale bent u altijd bereikbaar, het werkt goedkoper dan uw bestaande telefooncentrale. En u heeft veel meer mogelijkheden zoals een keuzemenu, openingstijden, wacht muziek, een wachtrij, gratis onderling bellen, voicemail naar e-mail automatisch doorschakelen bij bezet bereikbaar op uw smartphone met uw vaste nummer en u kunt kiezen tussen 4-90 gelijktijdige externe gesprekken.

De online telefooncentrale is het meest geschikt voor bedrijven vanaf 5-10 werkplekken. EU kunt de online telefooncentrale gebruiken om meerdere vestigingen Of als er flexwerkers zijn die thuiswerken kunnen die ook een toestel gebruiken voor thuis. Hiermee behoudt de professionele uitstraling van uw bedrijf en iedereen is altijd bereikbaar met het vaste nummer van het bedrijf of een eigen telefoonnummer die is uitgegeven door bedrijven. Een online telefooncentrale met vier gelijktijdige externe gesprekken begint vanaf € 59 per maand.

Meer informatie en prijzen kunt hier vinden of u kunt ons bereiken op 072 7433676

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Gerelateerde berichten

Blog berichten

Deel 4: SharePoint online

Samenwerken aan bestanden met het gehele team, OneDrive is een persoonlijke online opslagruimte geheel voor jezelf. SharePoint is het beste te beschrijven als de…
sharepoint online samenwerken als een team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu