Aan de slag met Microsoft Teams groepen en kanalen.

Microsoft Teams biedt een prachtige manier om een team van mensen samen te brengen. Teams maken het mogelijk om als geheel te werken aan een groot bedrijfsinitiatief, gespecialiseerde projecten of gewoon voor de lol. Met Microsoft Teams kunnen groepen en subgroepen, genaamd “kanalen”, gemakkelijk worden gemaakt.

Kanalen binnen een team kunnen worden gebruikt om een specifiek gebied binnen het team te ondersteunen. Een voorbeeld zou zijn het maken van een kanaal voor ontwerp, marketing of budgeting. Deze kanalen zorgen ervoor dat het team gerichtere gesprekken kan voeren met betrekking tot hun doelstellingen.

Er zijn veel verschillende manieren waarop teams binnen Microsoft Teams kunnen worden ingesteld. Teams kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een bedrijf, school of ander groot netwerk. Bovendien kunnen de kanalen worden gebruikt om gesprekken te starten, documenten te delen en nog veel meer.

Microsoft Teams is echt een krachtig en flexibel team-hulpmiddel dat mensen in staat stelt om overal samen te werken. De mogelijkheid om kanalen te maken, zorgt ervoor dat mensen gerichte informatie kunnen verzamelen en een gemeenschappelijk doel kunnen verwezenlijken.

Vorig bericht
Aan de slag met online vergaderingen via Microsoft Teams.
Volgend bericht
Samenwerken in Microsoft Teams, via Teams kanalen.

Wellicht ook interessant:

Veilig Online Werken.

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Download het gratis e-book: Veilig Online Werken.