Aan de slag met Microsoft Teams groepen en kanalen.

Microsoft Teams biedt een prachtige manier om een team van mensen samen te brengen. Teams maken het mogelijk om als geheel te werken aan een groot bedrijfsinitiatief, gespecialiseerde projecten of gewoon voor de lol. Met Microsoft Teams kunnen groepen en subgroepen, genaamd “kanalen”, gemakkelijk worden gemaakt.

Kanalen binnen een team kunnen worden gebruikt om een specifiek gebied binnen het team te ondersteunen. Een voorbeeld zou zijn het maken van een kanaal voor ontwerp, marketing of budgeting. Deze kanalen zorgen ervoor dat het team gerichtere gesprekken kan voeren met betrekking tot hun doelstellingen.

Er zijn veel verschillende manieren waarop teams binnen Microsoft Teams kunnen worden ingesteld. Teams kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt binnen een bedrijf, school of ander groot netwerk. Bovendien kunnen de kanalen worden gebruikt om gesprekken te starten, documenten te delen en nog veel meer.

Microsoft Teams is echt een krachtig en flexibel team-hulpmiddel dat mensen in staat stelt om overal samen te werken. De mogelijkheid om kanalen te maken, zorgt ervoor dat mensen gerichte informatie kunnen verzamelen en een gemeenschappelijk doel kunnen verwezenlijken.

ESET protect banner
Vorig bericht
Aan de slag met online vergaderingen via Microsoft Teams.
Volgend bericht
Samenwerken in Microsoft Teams, via Teams kanalen.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Krijg 6 maanden lang toegang tot de Chi Computers – Academy en ontvang elke 6 weken een korte leuke training om mee te beginnen

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

6 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Ontvang elke 6 weken een leuke online training om jouw bedrijf beter te beveiligen, elke 2 weken ontvang je praktische tips.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit