Click 2 Dial: bellen vanuit de browser

Met een muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je browser (Google Chrome, Microsoft Edge en FireFox) Makkelijk te activeren met je Mijn gntel account en je hoeft geen nummer in te toetsen.

gntel click to dial

Bij het aanklikken van een telefoonnummer op een website gaat uw toestel automatisch bellen naar het gekozen nummer. Click to dial werkt met een plugin via Google Chrome, Microsoft Edge of Mozila Firefox, Deze plug-in (extensie) kan je eenvoudig installeren, daarna meld je aan met jouw gntel account en je kan aan de slag

De plugin detecteert telefoonnummers op de webpagina’s die je bezoekt. Als een nummer wordt gevonden, dan wordt er een belbutton naast geplaatst.

Als je op deze button klikt dan wordt je eerst op je toestel gebeld, en daarna doorverbonden met het gekozen nummer. Het gnTel platform belt eerst jouw (toestel)nummer en als je dit beantwoordt, wordt het gekozen telefoonnummer gebeld.

Download click to dial voor uw browser

Google Chrome: Download

Mozila Firefox: Download

Vorig bericht
gnTel app vast op mobiel
Volgend bericht
Online faxen via VoIP Telefonie

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.