WhatsApp voor Bedrijven eenvoudig persoonlijk klantcontact

Whatsapp kennen we al jaren en is inmiddels een vast deel van ons dagelijks leven. Whatsapp heeft wereldwijd ruim een miljard gebruikers. De app verwerkt bijna 42 miljard berichten per dag, dit is bijna 6 keer de hele wereldbevolking.

Whatsapp is daarmee al jaren de vertrouwde nummer 1 chat app, de meeste van ons weten niet beter en we gebruiken het de hele dag door.

Whatsapp voor bedrijven is erg handig in de communicatie naar je klanten of potentiële klanten. Bijv. Als chat knop op je website, voor een zakelijke whatsapp groep bijv. Als je groeps lessen geeft (denk hierbij bijv. Aan fitnessprogramma’s, Yogalessen enz.) of als alternatief van een nieuwsbrief om updates te versturen naar je klant.

Of om privé en zakelijk gescheiden te houden, je gebruikt immers  whatsapp standaard met je 06 nummer. Via whatsapp voor Bedrijven kan je jouw vaste zakelijke telefoonnummer gebruiken. Ik raad je wel aan om deze te combineren met VoIP Telefonie dit is het meest flexibel.

Een whatsapp voor bedrijven account aanmaken.

Je kan eenvoudig beginnen met Whatsapp voor bedrijven. Je download de whatsapp voor bedrijven app vanuit de google play of apple app store en volg de stappen (of zie ons stappenplan whatsapp voor bedrijven instellen.)

Whatsapp voor bedrijven toevoegen aan je website (chat button)

Je kan bijv. Een wordpress plugin gebruiken hiervoor, echter via getbutton is er een hele simpele code om een whatsapp chat knop toe te voegen aan je site.

Ga naar getbutton of zie ons stappenplan: Whatsapp voor bedrijven toevoegen aan je website (chat button)

Vorig bericht
Account naam aanpassen op een Grandstream VoIP toestel

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.