Keuzehulp: De juiste provider voor uw Zakelijk mobiel bellen pakket

Voor het realiseren van alle belangrijke bedrijfszaken is de mobiel niet meer weg te slaan, alle verschillende apps die we ondertussen bedrijfsmatig gebruiken van Word, Excel, Outlook, bank apps of boekhouding apps. Het is daarom belangrijk om te beschikken over een goede smartphone en nog belangrijker een goede zakelijke mobiele provider.

In onderstaande vergelijking neem ik Ziggo, KPN en Vodafone kort onder loep om je een beeld te geven van de verschillen.

Het 4g netwerk

Ondertussen biedt elke provider een snel 4G netwerk voor bellen en dataverkeer voor internet. Het bereik hiervan met de snelste data verbinding kan verschillen. In de meeste omstandigheden biedt KPN tot op heden het grootste bereik en Ziggo, Vodafone de snelste verbinding. Je kan deze vergelijken via de 4g dekkingskaart om er zeker van te zijn dat je in jouw werkgebied de juist keuze kan maken rondom je zakelijk mobiel pakket.

ziggo internet als beste getest door tweakers
Sim-Only of telefoon combinatie abonnement

We zien ze overal voor € 0,- een gratis toestel bij je abonnement, terwijl we heel goed weten dat we hiervoor elke maand betalen en soms zelfs iets extra. Ondertussen is het verplicht dat elke mobiele provider duidelijk aangeeft wat je voor het toestel betaalt en je abonnement. Zodat je duidelijk kan vergelijken met andere providers.

Per 1 mei 2017 wordt het losse toestel gezien als een lening en kan een dergelijke BKR registratie opleveren als het toestel een waarde boven de € 250,- heeft. Dit kan voor sommige mensen gevolgen hebben bij bijvoorbeeld de aankoop van een woning.  Zo’n BKR- dergelijke registratie hoeft niet per se nadelig te zijn. Er bestaan namelijk negatieve en positieve BKR-noteringen, en wie zijn of haar smartphone keurig maandelijks afbetaalt behoort tot die laatste categorie. Zo’n positieve status – die zo’n 90 procent van de Nederlandse geregistreerden heeft- kan zelfs in het voordeel van een huizenkoper werken. ‘Als hypotheekverstrekkers zien dat iemand goed van betalen is kan dat juist vertrouwen wekken’, zegt een woordvoerder van het BKR.

Voor de zakelijke ondernemer wordt het een overweging om het toestel in een keer aan te schaffen of een dergelijke BKR registratie aan te gaan met een toestel combinatie. (terug te lezen van BRON: Volkskrant) Mocht je als ondernemer toch willen weten of het gevolgen heeft voor je hypotheek raden we aan om contact op te nemen met rentetarieven.com voor een vrijblijvend adviesgesprek .

Vergelijking van mobiele providers

In deze vergelijking heb ik het middelste abonnement uit gekozen bij een aantal providers. Hierin vergelijken we de sim-only abonnementen.

Ziggo Ruim 4g

Vodafone RED Pro

KPN zakelijk mobiel

600 belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS Onbeperkt SMS Onbeperkt SMS
3 GB Data 7 GB Data 10 GB Data
4G 4G 4 G
€ 20,- per maand € 35,- per maand € 45,- per maand

Extra vergelijking:

Ziggo: Voor Ziggo mobiel dien je wel al Ziggo klant te zijn met een Ziggo zakelijk internet pakket om in aanmerking te komen. Ziggo is vere weg de goedkoopste zelfs als je Onbeperkt bellen wilt gaan gebruiken betaal je bij Ziggo daarvoor € 30,- per maand en ben je nog goedkoper dan bij Vodafone en KPN.

Vodafone & KPN: Bij beide providers moet je een 1 of 2 jarig contract afsluiten voor je pakket, bij ziggo is deze maandelijks opzegbaar.

Bekijk de vergelijking via belsimpel.nl

De goedkoopste manier om zakelijk te bellen is ongetwijfeld met een zakelijk Sim Only-abonnement. En de aanschaf van een los toestel, aangezien deze nog steeds aftrekbaar zijn voor zakelijke ondernemers. De mogelijkheden met een Sim Only-abonnement zijn eindeloos vooral een die maandelijks aanpasbaar en opzegbaar is. Zo kan je als ondernemer makkelijk en flexibel schakelen met je zakelijk mobiel pakket.

Bekijk onze Ziggo zakelijke pakketten, bekijk Ziggo mobiel

ESET protect banner
Vorig bericht
Office 365 personal of home verlengen
Volgend bericht
Keuzehulp Wifi of bekabeld netwerk

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Acronis cyberfit