G-Data Antivirus installeren en activeren.

G Data Antivirus beveiligt uw pc betrouwbaar tegen virussen en uw persoonlijke gegevens tijdens online banktransacties en shoppen op internet. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de meest voorkomende gevaren.

G-data al acht keer op rij nummer 1

G-data antivirus heeft ondertussen al 8 overwinning in de wacht gesleept in de vergelijkings- test van de consumentenbond. In deze test worden 18 pakketten onder de loep genomen en uitvoerig getest. G-data blijft een lage belasting op je systeem met een sterke beveiliging. Meer over de vergelijkingstest van de consumentenbond kunt u hier vinden.

G-data downloaden en installeren.

U kunt de nieuwste versie van uw g-data antivirus pakket downloaden via de website van g-data of via deze link. Als u het download bestand hebt gedownload kunt u deze openen en beginnen met de installatie. Mocht u nog een oude versie op uw systeem hebben staan. Zorg er dan voor dat deze eerst wordt verwijderd voordat u begint met de installatie van g-data.

Stap 1

Selecteer nu de taal waarin u de nieuwe G Data-software wilt installeren.

Stap 2

Klik nu op de knop Installeren. Een wizard begeleidt u nu bij de installatie van de software op uw computer. Hier kunt u ook aangeven of u de software alsvolledige versie of als testversie wilt installeren. Als u de software gekocht hebt en een registratienummer hebt, kiest u hier natuurlijk de optie Volledige versie.

Als u gratis wilt kennismaken met de G Data-software, kunt u toegangsgegevens aanvragen voor een beperkte testversie. Geef een geldig e-mailadres en uw naam op en u ontvangt de toegangsgegevens per e-mail.
g-data-activatie

Stap 3

Tijdens de installatie wordt de productactivering uitgevoerd. Hier kunt u de software activeren.

Nieuwe registratienummer invoeren: Als u de G Data-software voor de eerste keer installeert, selecteert u deze optie en voert u vervolgens het registratienummer van het product in. Afhankelijk van het product vindt u dit registratienummer bijvoorbeeld op de achterkant van de gebruikershandleiding, in de bevestigingsmail bij de software-download of op het insteekhoesje van de cd.

Wanneer u het registratienummer invoert, wordt het product geactiveerd en ontvangt u bovendien per e-mail de toegangsgegevens die u later kunt gebruiken.

Als zich problemen voordoen bij het invoeren van het registratienummer, controleert u of het registratienummer correct is ingegeven. Afhankelijk van het gebruikte lettertype wordt een hoofdletter “I” (als in Ida) vaak voor het cijfer “1” of de letter “l” (als in Lodewijk) aangezien. Hetzelfde geldt voor: “B” en “8”, “G” en 6, “O” en “0”, “Z” en “2”.

Toegangsgegevens invoeren: Als u de G Data-software al eens hebt geactiveerd, hebt u toegangsgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) ontvangen. Als u de -software opnieuw wilt installeren of – bij meervoudige licenties – andere computers wilt aanmelden, voert u hier de toegangsgegevens in.

Toegangsgegevens worden uitsluitend per e-mail verzonden. Bij het product zitten geen toegangsgegevens.

Als u uw toegangsgegevens niet meer vindt of vergeten bent, klik dan in de aanmelding op Toegangsgegevens kwijt? Er wordt een website geopend waar u uw registratienummer opnieuw kunt invoeren. Wanneer u het registratienummer hebt ingevoerd, ontvangt u de toegangsgegevens op het e-mailadres dat u bij de registratie hebt opgegeven. Of ga direct via deze link naar de website

•Later activeren: Als u de software gewoon eens wilt bekijken, kunt u deze ook installeren zonder gegevens in te voeren. In dat geval worden er echter geen updates van het internet gedownload en is uw computer dus niet voldoende beschermd tegen schadelijke software. U kunt uw registratienummer of toegangsgegevens altijd achteraf nog invoeren zodra u een update uitvoert.

Stap 4

Na de installatie moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten. Daarna is de G Data-software klaar voor gebruik.

Extra tip voor een verouderd systeem.

Indien u een systeem hebt die al een paar jaar oud is en u wilt dat uw systeem snel blijft. Dan kunt u via de instellingen van G-data Antivirus aangegeven ( een langzame computer ). Met deze instelling gebruikt g-data minder vermogen van het systeem. Hierdoor bent u nog steeds beschermd van alle gevaren op het internet en uw computer blijft op z’n eigen tempo draaien.
instellingen-langzame-computer

 

 

Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

close
Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Vorig bericht
Mini computer zelf bouwen
Volgend bericht
E-mail regels maken in outlook .com

Wellicht ook interessant:

Blijf op de hoogte.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.




Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

m365
Menu