Mini computer zelf bouwen

Zelf een mini computer bouwen met de Intel Nuc, volg ons stappen plan en maak zelf een mini computer.

Intel NUC systeem

De techniek gaat tegenwoordig zo snel dat ze een complete pc kunnen bouwen in een behuizing niet groter dan de palm van je hand. Dit soort mini systemen bieden dezelfde snelheid als een notebook met een Pentium, i3 of i5 processor waarmee u hetzelfde kan als een normale desktop of notebook.

Onze voorkeur ligt bij de Intel NUC, dit mini systeem is gemaakt door intel en heeft de meest gebruikte aansluitingen die u nodig hebt al op het moederbord geïntegreerd. Deze wordt ook geleverd met verschillende beugels om het systeem eenvoudig aan een beeldscherm te monteren.

Stap 1: Kies uw mini systeem

De intel NUC komt in een aantal exemplaren met een Pentium Quad, i5 en i7. Afhankelijk van uw gebruik en snelheid verwachtingen kunt u een intel NUC systeem kiezen. U kunt de verschillende modellen bekijken bij bol.com Bekijk op bol.com

Stap 2: Als u uw systeem hebt gekozen hoeft u er alleen nog een SSD en intern geheugen aan toe te voegen. Houw er rekening met het uit kiezen van het geheugen dat uw een Sodimm lv ( low voltage ) kiest een normale gaat niet in de intel NUC.

En natuurlijk de juiste Solid State Drive voor uw systeem, wij raden een Samsung SSD aan voor optimale snelheid van uw systeem, bekijk de verschillende modellen op bol.com
Bekijk op bol.com

Stap 3: uw systeem bouwen

Als u de Intel nuc open maakt kunt u eenvoudig de Sodimm module installeren en de Solid State Drive. Daarna hoeft u enkel de Intel nuc dicht te schroeven en uw systeem kan aangesloten worden op uw toetsenbord, muis en monitor.

zelf een intel nuc mini systeem bouwen in heerhugowaard

Stap 4: Besturingssysteem installeren

U hoeft enkel nog een besturingssysteem te installeren bijvoorbeeld linux of Windows, Als u nog geen Windows licentie heeft kunt u deze bestellen via bol.com
Koop bij bol.com

Hulp met zelf bouw: u kunt ook ons inhuren om uw systeem te bouwen en installeren bel hiervoor via T. 072-7433676 voor de mogelijkheden

ESET protect banner
Vorig bericht
Een Back-up maken van uw gegevens | Heerhugowaard
Volgend bericht
G-Data Antivirus installeren en activeren.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit