Een Back-up maken van uw gegevens | Heerhugowaard

We weten het allemaal een back-up van uw belangrijke gegevens, we doen het in begin heel strikt en daarna wordt het steeds minder tot er iets gebeurt met uw systeem. Oeps een te oude back-up en nu wat is de beste oplossing ?

Altijd een back-up van uw gegevens

De beste methode om altijd een back-up te hebben van uw belangrijke gegevens is via een netwerk harde schijf of een Cloud opslag bijv. OneDrive. Via een netwerkschijf of OneDrive werkt u voortaan op een andere schijf waardoor als er iets met uw computer of laptop gebeurt u altijd een back-up hebt van uw belangrijke gegevens.

back-up van uw gegevens met office 365

Een Netwerkschijf

Met een netwerkschijf kiest u ervoor om de hardware zelf te kopen en zelf te beheren in uw eigen werk of thuis omgeving. De eenmalige aanschaf van een netwerkschijf zit meestal rond € 299,- en houw er rekening mee dat de harde schijven elke 3 jaar vervangen moeten worden uit verzorg van falen.

Een cloud opslag

Het voordeel van een cloud opslag, er zijn geen hardware kosten. U huurt enkel de ruimte die u gebruikt en al het onderhoud wordt door de leverancier geregeld. Een OneDrive abonnement heeft u al met 1000 GB voor € 59,- per jaar. 

Wij kijken graag met u mee in uw huidige situatie voor de juiste back-up oplossing, hiervoor kunt u met ons een afspraak maken via T. 072-7433676

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
, ,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu