Een Back-up maken van uw gegevens | Heerhugowaard

We weten het allemaal een back-up van uw belangrijke gegevens, we doen het in begin heel strikt en daarna wordt het steeds minder tot er iets gebeurt met uw systeem. Oeps een te oude back-up en nu wat is de beste oplossing ?

Altijd een back-up van uw gegevens

De beste methode om altijd een back-up te hebben van uw belangrijke gegevens is via een netwerk harde schijf of een Cloud opslag bijv. OneDrive. Via een netwerkschijf of OneDrive werkt u voortaan op een andere schijf waardoor als er iets met uw computer of laptop gebeurt u altijd een back-up hebt van uw belangrijke gegevens.

back-up van uw gegevens met office 365

Een Netwerkschijf

Met een netwerkschijf kiest u ervoor om de hardware zelf te kopen en zelf te beheren in uw eigen werk of thuis omgeving. De eenmalige aanschaf van een netwerkschijf zit meestal rond € 299,- en houw er rekening mee dat de harde schijven elke 3 jaar vervangen moeten worden uit verzorg van falen.

Een cloud opslag

Het voordeel van een cloud opslag, er zijn geen hardware kosten. U huurt enkel de ruimte die u gebruikt en al het onderhoud wordt door de leverancier geregeld. Een OneDrive abonnement heeft u al met 1000 GB voor € 59,- per jaar. 

Wij kijken graag met u mee in uw huidige situatie voor de juiste back-up oplossing, hiervoor kunt u met ons een afspraak maken via T. 072-7433676

ESET protect banner
Vorig bericht
Computer opschonen Heerhugowaard
Volgend bericht
Mini computer zelf bouwen

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit