Computer opschonen Heerhugowaard

Uw computer opschonen zodat deze weer optimaal werkt voor gebruik. Het opschonen van een computer kan op verschillende manieren, door update te installeren, virussen en andere vormen van malware verwijderen of een upgrade naar een SSD Schijf.

Het opschonen van een computer dient min. een keer paar jaar te gebeuren. Wegens het actieve internet gebruik tegenwoordig en het downloaden van verschillende bestanden kan een systeem vastlopen of vatbaar zijn voor malware software.

Om uw computer op te schonen maak gerust met ons een afspraak via T. 072 7433676

computer opschonen in heerhugowaard met een samsung SSD schijf

Uw computer zelf opschonen

U kunt u uw computer ook zelf opschonen met deze handige tips:

  • Begin met een goede antivirus die elke dag updates ontvangt en uw computer beschermd. Zoals G-Data antivirus of Microsoft Security en controleer deze gedurende 1x per maand of alle updates binnen komen. Indien nodig voer zelf handmatig een scan uit om te controleer op bedreigingen.
  • Windows update: controleer via het configuratiescherm, Windows update of alle beveiliging en software updates zijn geïnstalleerd en voer deze uit indien nodig.
  • Gebruik geen tuneup of cleaner programma’s de meeste speed up programma’s halen de verkeerde software weg waardoor het systeem langzamer gaat werken.
  • Een SSD upgrade: een SSD is een flash harddisk deze draait veel sneller dan een normale hardeschijf. Als u systeem niet ouder is dan 4 jaar kan een SSD de snelheid van uw systeem aanzienlijk vergroten. Wij raden de Samsung EVO SSD aan voor de SSD upgrade deze kunt u onder andere bestellen bij Bol.com Koop bij bol.com.

Woont u in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar dan kunt u uw systeem ook bij ons brengen. maak hiervoor een afspraak via T. 0727433676 het opschonen van een desktop bedraagt € 75,- en alle bovenstaande taken worden gecontroleerd en geïnstalleerd.  ( excl. software licentie en SSD)

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
,

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu