Computer opschonen Heerhugowaard

Uw computer opschonen zodat deze weer optimaal werkt voor gebruik. Het opschonen van een computer kan op verschillende manieren, door update te installeren, virussen en andere vormen van malware verwijderen of een upgrade naar een SSD Schijf.

Het opschonen van een computer dient min. een keer paar jaar te gebeuren. Wegens het actieve internet gebruik tegenwoordig en het downloaden van verschillende bestanden kan een systeem vastlopen of vatbaar zijn voor malware software.

Om uw computer op te schonen maak gerust met ons een afspraak via T. 072 7433676

computer opschonen in heerhugowaard met een samsung SSD schijf

Uw computer zelf opschonen

U kunt u uw computer ook zelf opschonen met deze handige tips:

  • Begin met een goede antivirus die elke dag updates ontvangt en uw computer beschermd. Zoals G-Data antivirus of Microsoft Security en controleer deze gedurende 1x per maand of alle updates binnen komen. Indien nodig voer zelf handmatig een scan uit om te controleer op bedreigingen.
  • Windows update: controleer via het configuratiescherm, Windows update of alle beveiliging en software updates zijn geïnstalleerd en voer deze uit indien nodig.
  • Gebruik geen tuneup of cleaner programma’s de meeste speed up programma’s halen de verkeerde software weg waardoor het systeem langzamer gaat werken.
  • Een SSD upgrade: een SSD is een flash harddisk deze draait veel sneller dan een normale hardeschijf. Als u systeem niet ouder is dan 4 jaar kan een SSD de snelheid van uw systeem aanzienlijk vergroten. Wij raden de Samsung EVO SSD aan voor de SSD upgrade deze kunt u onder andere bestellen bij Bol.com Koop bij bol.com.

Woont u in de omgeving van Heerhugowaard, Alkmaar dan kunt u uw systeem ook bij ons brengen. maak hiervoor een afspraak via T. 0727433676 het opschonen van een desktop bedraagt € 75,- en alle bovenstaande taken worden gecontroleerd en geïnstalleerd.  ( excl. software licentie en SSD)

Vorig bericht
Netwerkbeheer
Volgend bericht
Een Back-up maken van uw gegevens | Heerhugowaard

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.