Veilig online in 60 minuten.

Verbeter eenvoudig de digitale veiligheid van jouw bedrijf.

Allereerst de beste wensen voor 2024, ik hoop dat je heerlijk heb kunnen genieten van prachtig vuurwerk en heerlijke oliebollen. Moge 2024 een gezellig en succesvol jaar voor je zijn.

2024 gaat al sterk lijken op het jaar rondom digitale veiligheid, er komen nieuwe cybersecurity wetten actief en steeds meer bedrijven zijn actief bezig om hun digitale veiligheid te optimaliseren.

Hier zijn we als IT-dienstverlener natuurlijk heel blij mee, Helaas kan er veel ellende ontstaan als je de digitale veiligheid van jouw bedrijf niet op orde hebben. Om je alvast een handje te helpen wil ik je graag een leuk boek aanbevelen met leuke en praktische tips die je helpen om jouw bedrijf beter te beschermen.


Veilig online in 60 Minuten is een pocketboekje geschreven door Maria Genova een expert rondom cybersecurity en privacy onder andere bekend van haar boek komt een vrouw bij de hacker.

In het pocket boek veilig online in 60 minuten, geeft ze een heleboel handige tips die je gelijk kan toepassen of samen met jouw IT-partner (Chi Computers natuurlijk haha). Het geeft je normale jip en janneke taal praktische tips die elke ondernemer begrijpt om de digitale veiligheid van hun bedrijf serieus te nemen.

Hiermee kan je makkelijk en eenvoudig stappen zetten om de digitale veiligheid van jouw bedrijf te versterken.

Bestel jouw exemplaar via bol.com

Vorig bericht
3-2-1 back-up methode voor bedrijven.
Volgend bericht
Het belang van een VPN voor zelfstandigen en bedrijven.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.