Gebruik je bestaande Voice over IP (VoIP) telefoonapparatuur met Microsoft Teams telefonie

Microsoft Teams is een platform voor communicatie en samenwerking waarmee bedrijven hun medewerkers kunnen verbinden met samenwerkingsmogelijkheden, zoals voice, video, chat, content-sharing en meer. Microsoft Teams biedt een eenvoudige en flexibele manier om op afstand te communiceren. Met de nieuwe mogelijkheid om Microsoft Teams te combineren met direct routing, kunnen bedrijven hun bestaande Voice over IP (VoIP) telefoonapparatuur gebruiken om verbinding te maken met Microsoft Teams.

Direct routing is een interessante optie voor bedrijven die hun bestaande voip-infrastructuur willen behouden, maar tegelijkertijd de voordelen van Microsoft Teams willen benutten. Deze optie biedt de mogelijkheid om telefonie die wordt geleverd door Microsoft Teams te combineren met het bedrijf’s bestaande telefonie-infrastructuur. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van Microsoft Teams zonder hun bestaande voip-infrastructuur te vervangen.

Direct routing biedt bedrijven de voordelen van Microsoft Teams terwijl ze tegelijkertijd hun bestaande voip-apparatuur kunnen gebruiken. Hiermee kunnen bedrijven de voordelen van modernere oplossingen gebruiken, zoals samenwerking, audio- en videoconferenties en meer, in combinatie met hun bestaande voip-apparatuur. Bedrijven kunnen ook de kosten verlagen omdat ze hun bestaande voip-apparatuur kunnen hergebruiken.

Direct routing biedt bedrijven ook flexibiliteit. Met direct routing kunnen bedrijven hun stem- en datacommunicatie eenvoudig tussen verschillende locaties, systemen en providers verplaatsen, waardoor het gemakkelijker wordt om de kosten te beheersen.

Microsoft Teams telefonie met bestaande VoIP Toestellen.

Kortom, met direct routing kunnen bedrijven hun bestaande voip-infrastructuur gebruiken met Microsoft Teams om optimaal gebruik te maken van hun communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden. Direct routing biedt bedrijven de mogelijkheid om kosten te verlagen, flexibeler te zijn en hun bestaande voip-infrastructuur te hergebruiken.

ESET protect banner
Volgend bericht
Aan de slag met Microsoft Teams Phone service.

Wellicht ook interessant:

Werkplek beveiliging voor bedrijven.
Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit
Menu