Gebruik je bestaande Voice over IP (VoIP) telefoonapparatuur met Microsoft Teams telefonie

Microsoft Teams is een platform voor communicatie en samenwerking waarmee bedrijven hun medewerkers kunnen verbinden met samenwerkingsmogelijkheden, zoals voice, video, chat, content-sharing en meer. Microsoft Teams biedt een eenvoudige en flexibele manier om op afstand te communiceren. Met de nieuwe mogelijkheid om Microsoft Teams te combineren met direct routing, kunnen bedrijven hun bestaande Voice over IP (VoIP) telefoonapparatuur gebruiken om verbinding te maken met Microsoft Teams.

Direct routing is een interessante optie voor bedrijven die hun bestaande voip-infrastructuur willen behouden, maar tegelijkertijd de voordelen van Microsoft Teams willen benutten. Deze optie biedt de mogelijkheid om telefonie die wordt geleverd door Microsoft Teams te combineren met het bedrijf’s bestaande telefonie-infrastructuur. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van Microsoft Teams zonder hun bestaande voip-infrastructuur te vervangen.

Direct routing biedt bedrijven de voordelen van Microsoft Teams terwijl ze tegelijkertijd hun bestaande voip-apparatuur kunnen gebruiken. Hiermee kunnen bedrijven de voordelen van modernere oplossingen gebruiken, zoals samenwerking, audio- en videoconferenties en meer, in combinatie met hun bestaande voip-apparatuur. Bedrijven kunnen ook de kosten verlagen omdat ze hun bestaande voip-apparatuur kunnen hergebruiken.

Direct routing biedt bedrijven ook flexibiliteit. Met direct routing kunnen bedrijven hun stem- en datacommunicatie eenvoudig tussen verschillende locaties, systemen en providers verplaatsen, waardoor het gemakkelijker wordt om de kosten te beheersen.

Microsoft Teams telefonie met bestaande VoIP Toestellen.

Kortom, met direct routing kunnen bedrijven hun bestaande voip-infrastructuur gebruiken met Microsoft Teams om optimaal gebruik te maken van hun communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden. Direct routing biedt bedrijven de mogelijkheid om kosten te verlagen, flexibeler te zijn en hun bestaande voip-infrastructuur te hergebruiken.

Volgend bericht
Aan de slag met Microsoft Teams Phone service.

Wellicht ook interessant:

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Download het gratis e-book: Veilig Online Werken.

Gratis e-book: Veilig Online Werken.

Chi Computers E-Book Veilig Online Werken

Het 1e gedeelte is een checklist zodat je snel inzicht hebt in stappen die je kan ondernemen, in het 2e gedeelte wordt elk onderwerp extra toegelicht met meer informatie.

Ontvang naast het e-book, maandelijks praktisch tips via onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.