AVG-Proof: Waarom heb je een endpoint security pakket nodig?

AVG-Proof: Waarom heb je een endpoint security pakket nodig?

Veel bedrijven in Nederland gebruiken Windows-computers en notebooks, waardoor eindpuntbescherming een cruciaal onderdeel is van de beveiliging van het netwerk. In 2019 heeft de AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) een aantal nieuwe eisen voor bedrijven en organisaties gesteld voor het beschermen van persoonlijke gegevens. Eindpuntbescherming is een van de vereisten.

eset protectZonder eindpuntbescherming is een bedrijf of organisatie kwetsbaar voor cyberaanvallen. Cybercriminelen kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot privégegevens en kritieke bedrijfsinformatie die op computers en notebooks staan ​​opgeslagen. Een eindpuntbeveiligingsoplossing biedt een extra laag van bescherming tegen cyberaanvallen en malware die wordt gedownload zonder toestemming van de gebruiker of het bedrijf.

Ook is het belangrijk om te weten dat eindpuntbeveiliging helpt om te voldoen aan de voorschriften van de AVG-wetgeving. Bedrijven moeten eindpuntbescherming implementeren om bedrijfsgevoelige informatie te beschermen en om te voorkomen dat gegevens in handen vallen van cybercriminelen.

Eindpuntbescherming is een must voor bedrijven met Windows-computers en -notebooks. Er zijn veel oplossingen voor eindpuntbeveiliging beschikbaar, dus het is belangrijk om te kiezen voor een die het beste past bij de behoeften van het bedrijf. Een van de meest populaire eindpuntbeveiligingsoplossingen is AVG-antivirussoftware.

In het kort, eindpuntbescherming is een vereiste volgens de AVG-wetgeving en is ook belangrijk voor het beschermen van bedrijfsinformatie. Het is raadzaam om te investeren in een betrouwbare eindpuntbeveiligingsoplossing om de gegevens van het bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen.

Werkplek beveiliging voor Windows systemen en bijhorende apparaten.

Met mijn Werkplek beveiliging pakket van ESET endpoint security kan je eenvoudig alle Windows systemen en bijhorende apparaten beveiligen. Voor meer informatie zie het werkplek beveiliging pakket.

Vorig bericht
Waarom is het belangrijk om Android toestellen te beveiligen?
Volgend bericht
Het belang van ESET Full Disk Encryption met Bitlocker

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.