G Suite sync downloaden en installeren voor Microsoft outlook

Enige tijd geleden heb ik een handige handleiding geschreven hoe je G Suite kan synchroniseren met Microsoft outlook. Ondertussen heeft Google hun G suite diensten vernieuwd en heb je de G Suite sync tool nodig om G suite te kunnen blijven gebruiken met Microsoft outlook.

Kortom tijd voor een nieuwe handleiding

Download G Suite sync via https://tools.google.com/dlpage/gappssync

Als je de G suite sync tool hebt gedownload kan je deze installeren op je systeem. Open daarna het programma en voer je e-mailgegevens in van G suite. Als je daarna Microsoft Outlook opent zal het even duren voordat alles is gesynchroniseerd, zodra alles is gesynchroniseerd kan je weer aan de slag met Microsoft Outlook en G Suite.

Waarom heb je een sync tool nodig om G Suite te synchroniseren met Microsoft outlook ?

Google en Microsoft zijn 2 verschillende fabrikanten met beide een andere manier van werken, Google heeft z’n focus op een web based omgeving bij voorkeur hoor je met G-Suite alleen te werken met Google Chrome of bijvoorbeeld een Chromebook. Microsoft office 365 is een stuk uitgebreider en laten we eerlijk zijn Microsoft office en Windows zijn hun eigen producten hun eigen oplossingen werkt nouw eenmaal beter met elkaar samen. Prijs technisch is Microsoft duurder dan G Suite.

Mocht je meer willen weten over Microsoft office 365 of onze totaal oplossing met Microsoft 365 voor Bedrijven hoor ik het graag,

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu