Doorverbinden op een vast Yealink Toestel

Er zijn 2 manier om een gesprek door te verbinden, koud doorverbinden en warm doorverbinden. Met koud doorverbinden wordt het gesprek zonder voor aankondiging doorgeschakeld naar de betreffende medewerk of telefoonnummer. Met Warm doorverbinden zet je de beller eerst in de wacht en bel je eerst naar je collega om te informeren of deze beschikbaar is, en daarna zet je het gesprek door naar je collega.

Yealink toesten bij het display voor doorverbinden

Koud doorverbinden met Yealink.

Op het Yealink display staat doorverbinden als je iemand aan de telefoon hebt (soms verkort met dvd) als je op de onderliggende knop drukt wordt er gevraagd naar welk account of telefoonnummer. Hier vul je het telefoonnummer in waarna je het gesprek wilt doorschakelen of het account nummer (verkorte code) van je collega toets daarna op oke en het gesprek wordt nu doorverbonden.

Warm doorverbinden met Yealink

Bijna hetzelfde als koud doorverbinden, druk op de wacht toets en de beller gaat naar de wachtrij. (te herkennen aan het knipperende lampje) Druk daarna op de knop nieuw gesprek (soms afgekort als nw gesprek) en bel het betreffende nummer of de account code van je collega en druk op ok. Als je collega aangeeft verbind maar door druk je op doorverbinden, nu verschijnt je bestaande gesprek van de beller in de wachtrij op het display. selecteer het gesprek met de pijltjes toetsen en druk op ok, het gesprek gaat nu verder bij je collega.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu