Click to dial installeren voor Google Chrome en FireFox

Chrome & firefox plugin: click to dial

De click to dial mogelijkheid werkt met een plugin via Google Chrome of Mozila Firefox, eenmaal de plugin geïnstalleerd en uw account gekoppeld en u kunt aan de slag. De plugin detecteert telefoonnummers op de webpagina’s die je bezoekt. Als een nummer wordt gevonden, dan wordt er een belbutton naast geplaatst.

click to dial direct bellen vanaf uw browser

Als je op deze button klikt dan wordt je eerst op je toestel gebeld, en daarna doorverbonden met het gekozen nummer. Het gnTel platform belt eerst jouw (toestel)nummer en als je dit beantwoordt, wordt het gekozen telefoonnummer gebeld.

Download click to dial voor uw browser

Google Chrome: Download

Mozila Firefox: Download

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
, ,

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Voip mogelijkheden voor uw online centrale

Meest gekozen VoIP opties

Voicemail naar e-mail: bij elke telefonie oplossing krijgt u een voicemail naar e-mail functie. Met deze functie worden alle boodschappen van uw klanten verzonden naar uw e-mail adres. Alle boodschappen kunt u in uw e-mail afspelen als MP3 bestand via uw…
Lees verder
yealink t42g desktop toestel

VoIP: Free-seating

Met Free-seating kan je snel aan of afmelden op een vast VoIP Toestel, Als je bijvoorbeeld geen vaste werkplek hebt of als je ook thuis werkt kan je met deze methode duidelijk maken aan de telefooncentrale, Hey!! ik zit hier…
Lees verder
Menu