Audio bestanden inspreken en uploaden

Flexibel opnemen en afspelen van boodschappen, bijvoorbeeld als welkomstbericht of als tijdelijk bericht vanwege een campagne.

Opnames

Welkomstboodschappen, keuzemenu instructies, wachtverzoeken, ‘gesloten’ melding, voicemail instructies, wachtrij posities, zijn allemaal eenvoudig op te nemen in je bel plan als audiofiles. Voor het inspreken van uw eigen opnames kan je gebruik maken van ons telefoonsysteem of zelf opnemen via je eigen laptop of computer.

Via ons bel systeem: Bel naar 020 – 240 00 76. Gebruik als pincode 607 en uw huisnummer. Hierna kan je jouw boodschap inspreken, deze wordt automatisch binnen een werkdag toegevoegd aan het systeem. Gelieve wel uw partner informeren dat je audio bestanden hebt aangeleverd.

Via mijn gnTel: Als je al een account hebt van mijn.gntel dan kan je onder het tabblad audiobestanden zelf je opgenomen audio uploaden en aan je systeem koppelen.

Ga hiervoor naar mijn.gntel.nl en login met je e-mailadres en wachtwoord. Onder het tabblad audio bestanden kan je bestanden uploaden en toevoegen.

audiobestanden toevoegenEenmaal toegevoegd kan je via het tabblad inboud de audiobestanden toevoegen aan het bel schema. Door bijvoorbeeld op voicemail te klikken om je voicemail bericht aan te passen.

voicemail box

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

office 365 werken in de cloud

VoIP: Flexibel doorschakelen

De meeste van ons zijn bekend met doorschakelen, door een bepaalde code in te voeren op je toestel en daarna het betreffende nummer waarna inkomende gesprekken moeten worden doorgeschakeld. Zodra de doorschakeling uitgeschakeld moet worden voer je wederom een code…
Lees verder
Menu