affiliate marketing

Doorverwijs marketing ( affiliate ) is een interessante methode om resellers te creëren of mensen die graag iets bij wil verdienen en jouw producten willen aanbieden op bijvoorbeeld een blog met doorverwijs marketing. Met deze vorm van marketing creëer je een speciale link of een knop en iedere keer als iemand daar op klikt wordt er in jouw systeem geregistreerd van welke website deze bezoeker afkomstig is en via welke aangesloten reseller of partner. En als deze bezoeker een van jouw producten koopt krijgt de reseller een provisie op het aankoop bedrag. Affiliatie marketing wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door bol.com bij bol.com kan je je aanmelden bij het partnerprogramma en dan krijg je speciale links die je kan toevoegen aan je website, iedere keer als er iemand op klikt en daarna producten besteld dan krijg je van bol.com een kleine provisie.

Als je deze vorm van marketing wil gebruiken voor je eigen website heb je een affiliatie systeem nodig, een van deze systemen is bijvoorbeeld Daisycon of bijvoorbeeld als je een woocommerce webshop hebt zijn er verschillende plug-ins die dit mogelijk maken via deze plugins kan je accounts aanmaken voor resellers of weder verkopers die een eigen links kunnen maken aan de hand van jouw producten waaraan jij kan aangeven per product wat voor provisie ze kunnen verdienen deze systemen zijn in eenvoudig te maken en in te stellen vooral als je naar systemen kijkt zoals daisycon.

Is affiliate marketing iets voor jouw ? Dit is geheel afhankelijk van het product dat je verkoopt het is belangrijk om te weten dat de provisie die jij iemand gaat uitbetalen bij de verkoop van een van jouw producten dat het rendabel is voor een reseller of wederverkoper.  Bijvoorbeeld een product  van € 50 zal misschien een provisie hebben van  € 5,- of € 10,-  er zullen niet veel mensen zijn die voor € 5,- of € 10 jouw willen gaan promoten het kost immers een beetje te veel tijd als je een product hebt van bijvoorbeeld € 200 en de wederverkoper krijgt € 50 dan wordt het al interessanter en dit is iets wat je voor jezelf goed moet onderzoeken voordat je begint met wederverkoop marketing (affiliate)

Mocht je hierbij hulp nodig hebben via onze website abonnementen, beheren wij jouw affiliate marketing systeem i.c.m. je website.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

adverteren via facebook

Adverteren via Facebook

Een advertentie via Facebook is een laagdrempelige manier om jouw klanten te bereiken. Facebook biedt verschillende manieren om jouw Facebook pagina of je website te promoten bij bestaande klanten of nieuwe klanten in de omgeving. Er zijn een aantal manieren…
Lees verder
Menu