KPN stopt met ISDN

Het moest er een keer van komen en nu gaat het toch gebeuren, na 25 jaar gaat Nederland afscheid nemen van ISDN. Dit betekent dat alle bestaande ISDN lijnen komen te vervallen en we door gaan met IP technologie. ISDN lijnen zijn tot 1 september 2019 beschikbaar daarna is het afgelopen.

Telefooncentrale met IP technologie

Klinkt heel technisch, maar op z’n boers hebben we ondertussen dezelfde mogelijkheden met veel meer functies in de cloud. Zoals de meeste van ons al gewend zijn gaan we over naar bellen via internet net zoals consumenten al via het modem van hun internet provider een telefoontoestel aansluiten om daarmee te bellen. Gaat de zakelijke markt nu verplicht stap gewijs over naar dezelfde technologie.

Bellen via internet voor ondernemers

Bellen via internet is voor de meeste geen verassing je sluit een speciaal zakelijk toestel aan op je bestaande internet lijn en je kan weer bellen zoals je gewend bent. Daarbij heb je met een cloud telefooncentrale veel handige functies zoals flexibel doorschakelen, uitbellen met je vaste nummer via een smartphone app, voicemail naar e-mail, welkomst boodschap en een online telefoonboek.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
,

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Voip mogelijkheden voor uw online centrale

Een online telefooncentrale

Een telefooncentrale wordt gebruikt in grote bedrijven, of bij kleinere bedrijven die nog steeds gebruik maken van analoge ISDN lijnen. Ondertussen is dat heel ouderwets, telefooncentrale hoeft niet duur te zijn. Tegenwoordig kan je ook overstappen naar een online telefooncentrale.…
Lees verder
office 365 werken in de cloud

VoIP: Flexibel doorschakelen

De meeste van ons zijn bekend met doorschakelen, door een bepaalde code in te voeren op je toestel en daarna het betreffende nummer waarna inkomende gesprekken moeten worden doorgeschakeld. Zodra de doorschakeling uitgeschakeld moet worden voer je wederom een code…
Lees verder
Menu