Download de vernieuwde smartphone app

Met de gnTel App kun je bellen en gebeld worden met je vaste nummer.

Optimaal bel gemak

Bellen met je smartphone en toch je vaste nummer meesturen. Dat kan met onze App voor iOS en Android. Ook je telefoontjes op je vaste nummer ontvangen op je mobiele telefoon.

Download de GnTel App via de appstore voor iOS of via Google Play voor android.

  flextelefony app store

Als je de app opent vul je jouw 06 nummer in en alle instellingen worden automatisch voor je ingesteld. Standaard staat onze mobiele app op direct bellen. De meeste gebruikers en organisaties kiezen voor Direct bellen. De telefoon werkt precies zoals je gewend bent. Je belt en het toestel bouwt de verbinding op naar het gekozen nummer. Zonder dat jij het merkt loopt het gesprek via ons platform. De gesprekskosten van het platform naar het gebelde nummer komen op de GnTel factuur of als je onbeperkt bellen via ons hebt afgesloten zijn er geen kosten aan verbonden.

De mobiele app maakt gebruik van de belminuten via je mobiele provider, als je een bel bundel hebt met een beperkt aantal belminuten via je mobiele provider i.p.v. onbeperkt bellen raden we je aan op de optie terug bellen in te schakelen, hiermee bel je altijd via ons platform.

Optie terugbellen: Als je gebruik maakt van de optie terug bellen gebeurt het volgende, Bedrijven die gebruikers hebben die hun eigen mobiele telefoon zakelijk gebruiken kiezen vaak voor Terugbellen, waarbij de kosten volledig op de “zaak” komen via de GnTel rekening. Zodra je belt bouwt het platform een verbinding op naar de beller en vervolgens naar het nummer dat wordt gebeld. Het is even wennen, maar het werkt prima.

De smartphone app is standaard inbegrepen in ons zakelijk bellen pakket.

Zakelijk vast bellen via VoIP Telefonie

Bekijk de voordelen van VoIP Telefonie voor jouw bedrijf

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
23 - 5 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu