Beltoon aanpassen op een grandstream VoIP toestel

Om de ringtone van uw grandstream toestel aan te passen, moet u inloggen op het toestel. Dit gaat als volgt op uw display ziet uw staan (volgend scherm) met de onderliggende toets komt u in het volgende scherm. Hier staat een ip nummer bijv. 192.168.178.32 Dit nummer kunt u invoeren in de adresbalk van uw browser bijv. met Google Chrome, internet exploder of safari.

Aanmelden via de web interface van grandstream

Het volgende scherm komt in beeld de gebruikersnaam en wachtwoord zijn standaard: admin.

webinterface grandstream

Daarna gaat u naar account, selecteer uw account meestal is het account 1 en ga naar gesprek instelling. Bij gespreksinstellingen staat account beltoon. Standaard staat deze op systeemtoon, door erop te klikken kunt u kiezen voor 3 andere ringtones. Wij raden aan om te kiezen voor ringtone 3, deze ringtone gaat over als een normale desktop telefoon.

gespreksinstellingen grandstream

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu