Office 365: Facturen inzien en downloaden uit het portaal

U kunt uw facturen van Office 365 downloaden vanuit het office 365 portaal met het account van de hoofdbeheerder, in veel gevallen is dit een [email protected] adres of het 1e e-mail adres die aangemaakt in office 365.

Downloaden van het office 365 factuur

Stap 1a: Log in via het office 365 portaal via https://portal.office.com of https://login.microsoftonline.com met het beheerder account. in veel gevallen staat het facturering tabblad direct in beeld zoals hieronder weer gegeven

office 365 facturen overzichtStap 1b: Mocht het facturering tabblad er niet staan klik dan in de app launcher rechtsboven op beheer, vervolgt naar facturering.

office 365 factuur

Stap 2: Selecteer in de zijbalk bij facturering nogmaals facturering.

factuur overzicht office 365

Stap 3: bij de weergave kunt u aan geven de betreffende periode voor een compleet overzicht van alle facturen. alle betalingen via een creditcard worden automatisch afgeschreven. Voor alle op rekening facturen kunt u via factuur bekijken controleren of het betreffende bedrag is voldaan of nog overgemaakt moet worden.

office 365 factuur overzicht en betalen

Mocht u niet bij uw facturen kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met Microsoft voor een factuur overzicht. Microsoft Online Services Support Telefoon NL: 0800 020 2546 

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu