Onbelangrijke e-mail in / uitschakelen in outlook

Met de functie Onbelangrijke e-mail kunt u berichten met een lage prioriteit eenvoudig uit uw postvak IN verplaatsen, zodat u eenvoudig kunt zoeken op belangrijke berichten. De functie Onbelangrijke e-mail analyseert uw e-mailgewoonten en, afhankelijk van uw gedrag in het verleden, bepaalt welke berichten u waarschijnlijk negeert. Vervolgens worden deze berichten verplaatst naar de map Onbelangrijke e-mail, waar u ze later kunt bekijken.

Onbelangrijke e-mail uit / inschakelen in outlook

Voor deze functie is een office 365 account vereist anders kunt u deze functie niet activeren. Er zijn 2 manieren om deze functie te activeren: via het office online portaal of direct in outlook.

In outlook:
Klik met uw muis via rechter muis klik op de map onbelangrijke e-mail en ga naar onbelangrijke e-mail beheren, u wordt automatisch door verwezen naar het online portaal van office 365.

onbelangrijke-email-in-uitschackelen-via-office-365

Meld u aan met uw e-mail gegevens, er verschijnt direct een venster om onbelangrijke e-mail in of uit te schakelen. Als u deze functie aanvinkt worden e-mails die u niet meteen leest verplaatst naar de map onbelangrijke e-mail. Als u deze functie uitschakelt worden alle e-mails bewaard in uw postvak in.

onbelangrijke-email-in-office-365

In het online portaal voor Office online gebruikers

Meld u aan in het office 365 portaal en ga naar uw e-mail, klik op het tandwieltje rechtsboven in. Vul in het zoekveld onbelangrijke e-mail in en de optie komt automatisch naar voren. Als u hier op klikt verschijnt hetzelfde scherm als hierboven en kunt u de optie in of uitschakelen.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu