Onbelangrijke e-mail in / uitschakelen in outlook

Met de functie Onbelangrijke e-mail kunt u berichten met een lage prioriteit eenvoudig uit uw postvak IN verplaatsen, zodat u eenvoudig kunt zoeken op belangrijke berichten. De functie Onbelangrijke e-mail analyseert uw e-mailgewoonten en, afhankelijk van uw gedrag in het verleden, bepaalt welke berichten u waarschijnlijk negeert. Vervolgens worden deze berichten verplaatst naar de map Onbelangrijke e-mail, waar u ze later kunt bekijken.

Onbelangrijke e-mail uit / inschakelen in outlook

Voor deze functie is een office 365 account vereist anders kunt u deze functie niet activeren. Er zijn 2 manieren om deze functie te activeren: via het office online portaal of direct in outlook.

In outlook:
Klik met uw muis via rechter muis klik op de map onbelangrijke e-mail en ga naar onbelangrijke e-mail beheren, u wordt automatisch door verwezen naar het online portaal van office 365.

onbelangrijke-email-in-uitschackelen-via-office-365

Meld u aan met uw e-mail gegevens, er verschijnt direct een venster om onbelangrijke e-mail in of uit te schakelen. Als u deze functie aanvinkt worden e-mails die u niet meteen leest verplaatst naar de map onbelangrijke e-mail. Als u deze functie uitschakelt worden alle e-mails bewaard in uw postvak in.

onbelangrijke-email-in-office-365

In het online portaal voor Office online gebruikers

Meld u aan in het office 365 portaal en ga naar uw e-mail, klik op het tandwieltje rechtsboven in. Vul in het zoekveld onbelangrijke e-mail in en de optie komt automatisch naar voren. Als u hier op klikt verschijnt hetzelfde scherm als hierboven en kunt u de optie in of uitschakelen.

close

Blijf op de hoogte

Ontvang 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Advertentie van onze partner inktweb:

Gratis E-books
Download gratis onze e-books

G-Data internet security
Veilig online op al jouw apparaten

Goose VPN
Veilig online surfen met Goose VPN

Ziggo Zakelijk internet
Snel internet voor ondernemerscarlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een whatsapp bericht

Blijf op de hoogte

Ontvang 2x per maand handige tips en persoonlijk advies.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.

Menu