Click to dial voor flextelephony

Bij het aanklikken van een telefoonnummer op een website gaat uw toestel automatisch bellen naar het gekozen nummer. Verhoog de flexibiliteit binnen uw bedrijf en de productiviteit met click to dial van Chi Computers & gnTel.

Chrome & firefox plugin: click to dial

De click to dial mogelijkheid werkt met een plugin via Google Chrome of Mozila Firefox, eenmaal de plugin geïnstalleerd en uw account gekoppeld en u kunt aan de slag. (installatie handleiding kunt u terug vinden bij de FAQ)

gntel click to dial
De plugin detecteert telefoonnummers op de webpagina’s die je bezoekt. Als een nummer wordt gevonden, dan wordt er een belbutton naast geplaatst.

click to dial direct bellen vanaf uw browser

Als je op deze button klikt dan wordt je eerst op je toestel gebeld, en daarna doorverbonden met het gekozen nummer. Het gnTel platform belt eerst jouw (toestel)nummer en als je dit beantwoordt, wordt het gekozen telefoonnummer gebeld.

click to dial bellen met uw toestel

Download click to dial voor uw browser

Google Chrome: Download

Mozila Firefox: Download

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu