VoIP: instellen en werken met Free-seating

Met Free-seating maken we van het vaste account een flexibel account zodat er aan en afgemeld kan worden op verschillende toestellen. Om Free-seating te kunnen gebruiken heb je een aantal VoIP mogelijkheden nodig binnen je bedrijf.

Free-seating benodigdheden

  • in het bezit van een aantal vaste accounts op de vaste toestellen binnen het bedrijf.
  • Free-seating accounts voor de flexwerkers
  • VoIP Toestellen aangemeld op het Chi Computers platform

Extra lijn om warm door te schakelen via een grandstream toestel

Werken met Free-seating

Als u Free-seating gaat gebruiken dan heeft u van ons een persoonlijke en pincode gekregen. Als u plaatst neemt aan de werkplek waar u gaat werken belt u op het toestel naar 900, er wordt gevraagd om uw persoonlijke en pincode. Toets deze in en uw toestel is aangemeld, alle beller die voor u bellen vanuit het keuzemenu of uw persoonlijke nummer komen automatisch bij u terecht. Als u klaar bent met werken toetst u wederom 900 en u wordt afgemeld van de betreffende werkplek.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.
,

Gerelateerde berichten

Menu