VoIP: Voicemail via E-mail

Met voicemail via E-mail geef je jouw bellers de mogelijkheid om een gesproken bericht achter te laten die automatisch wordt verstuurd naar je e-mailbox.

Voicemail via e-mail is een standaard dienst bij onze VoIP telefonie oplossingen, Als iemand je belt en je bent even niet in staat de telefoon op te nemen, afwezig of in gesprek kan de beller eenvoudig jouw voicemail in spreken.

Normaal gesproken zoals met je mobiele telefoon bel je naar je voicemail om gemiste oproepen te beluisteren, met voicemail via E-mail is dit niet nodig. Alle gemiste oproepen waarna een beller je voicemail heeft in gesproken komt als e-mail in je mailbox met de informatie van de gemiste oproep en een audio file. Deze audio file kan je direct af spelen en de achter gelaten boodschap na luisteren.

Direct beginnen met VoIP telefonie en Voicemail naar e-mail, bekijk ons pakket

Vorig bericht
Click to dial voor flextelephony
Volgend bericht
VoIP: Flexibel doorschakelen

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.