VoIP: Voicemail via E-mail

Met voicemail via E-mail geef je jouw bellers de mogelijkheid om een gesproken bericht achter te laten die automatisch wordt verstuurd naar je e-mailbox.

Voicemail via e-mail is een standaard dienst bij onze VoIP telefonie oplossingen, Als iemand je belt en je bent even niet in staat de telefoon op te nemen, afwezig of in gesprek kan de beller eenvoudig jouw voicemail in spreken.

Normaal gesproken zoals met je mobiele telefoon bel je naar je voicemail om gemiste oproepen te beluisteren, met voicemail via E-mail is dit niet nodig. Alle gemiste oproepen waarna een beller je voicemail heeft in gesproken komt als e-mail in je mailbox met de informatie van de gemiste oproep en een audio file. Deze audio file kan je direct af spelen en de achter gelaten boodschap na luisteren.

Direct beginnen met VoIP telefonie en Voicemail naar e-mail, bekijk ons pakket

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Gerelateerde berichten

Menu