Verschil tussen office 365 Business & Enterprise

Naast het prijs verschil tussen office 365 business en office 365 Enterprise zijn er een aantal grote verschillen tussen de pakketten. Dit zijn de grote verschillen tussen de pakketten met de online diensten Exchange, Sharepoint, Skype voor bedrijven en de office apps voor pc & mac.

office 365 vergelijking

Office business:

Voordelen:
Lage maandelijkse prijs, compleet office pakket.

Nadelen:
max. 300 gebruikers, geen koppeling met crm, geen installatie op een windows server, telefoonisch support alleen bij kritische problemen en geen beheer portaal.

Office Enterprise

Voordelen: meer dan 300 gebruikers, koppeling met crm, te combineren met Windows server, Micorsoft Azure, MDM mobile management en de complete office suite voor pc & mac

Nadelen:
Hogere maand prijs

Het  Office 365 Business Premium is product dus eigenlijk alleen geschikt voor een kleinere organisaties. Daarnaast kan het werken in een Bring Your Own concept waar geen koppelingen met andere applicaties en diensten nodig zijn en beheer van de Office installatie niet noodzakelijk is. Voor bedrijven die meer uit office 365 willen halen en gaan combineren met een server omgeving is office 365 Enterprise altijd de beste keuze

 

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Handige e-books:

Veilig online surfen met Goose VPN

Bescherm jezelf online met GOOSE VPN™. GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met gebruiksvriendelijke software.

Goose VPN aanbieding

Gerelateerde berichten

Menu