Verschil tussen office 365 Business & Enterprise

Naast het prijs verschil tussen office 365 business en office 365 Enterprise zijn er een aantal grote verschillen tussen de pakketten. Dit zijn de grote verschillen tussen de pakketten met de online diensten Exchange, Sharepoint, Skype voor bedrijven en de office apps voor pc & mac.

office 365 vergelijking

Office business:

Voordelen:
Lage maandelijkse prijs, compleet office pakket.

Nadelen:
max. 300 gebruikers, geen koppeling met crm, geen installatie op een windows server, telefoonisch support alleen bij kritische problemen en geen beheer portaal.

Office Enterprise

Voordelen: meer dan 300 gebruikers, koppeling met crm, te combineren met Windows server, Micorsoft Azure, MDM mobile management en de complete office suite voor pc & mac

Nadelen:
Hogere maand prijs

Het  Office 365 Business Premium is product dus eigenlijk alleen geschikt voor een kleinere organisaties. Daarnaast kan het werken in een Bring Your Own concept waar geen koppelingen met andere applicaties en diensten nodig zijn en beheer van de Office installatie niet noodzakelijk is. Voor bedrijven die meer uit office 365 willen halen en gaan combineren met een server omgeving is office 365 Enterprise altijd de beste keuze

 

Vorig bericht
De ideale studielaptop ASUS EeeBook E202
Volgend bericht
Hosted e-mail vs Office 365 exchange online

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Carlo Konijn, met een gerust hart werken.

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.