De ideale studielaptop ASUS EeeBook E202

De meeste studielaptops worden geleverd met niet zoveel en opslag vermogen, de Asus EeeBook brengt hier verandering in met een Intel Pentium processor, 4 GB Werkgeheugen en een 500 GB harde schijf. Allemaal in een kleine 11,6 inch notebook die slechts 1,2 kg weegt.

Compact design voor onderweg met de Asus EeeBook
De Asus EeeBook E202 is ontworpen om mee te nemen, waar u ook heen gaat. Hij weegt slechts 1.2kg en past makkelijk in uw tas omdat hij, met 193x297mm, niet groter is dan een vel A4 papier. Ook kunt u al uw bestanden meenemen op de 500GB harde schijf.

Moderne Wifi
Standaard geleverd met een snelle Wifi ac verbinding voor optimaal internet plezier

asus eeebook wifi verbeteren
Verbeterde touch ervaring
De Asus EeeBook E202 is voorzien van een touchpad ontworpen om u een zeer gevoelige smartphone-achtige ervaring voor meer accurate input te geven. Ook is het touchpad 36% groter dan in vergelijkbare 11,6 inch laptops.

Verbeterde accu
De asus EeeBook werkt 8 uur op z’n accu met normaal laptop en studie gebruik, voordat deze weer opgeladen moet worden.

Upgrade mogelijkheden:
De asus eeebook wordt geleverd met een traditioneel 500 GB harde schijf, als je nog meer snelheid uit dit wonder wilt halen kan je overwegen om de harde schijf te vervangen met een SSD, Eeen SSD schijf kost ongeveer € 99,- en het zal de snelheid van de laptop enorm vergroten.

Office 365 personal

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze laptop in combinatie met je studie raden we Office 365 personal aan, Je krijgt het complete office pakket incl. 1000GB cloud opslag voor je belangrijke studie documenten.

Bestel de Asus eeebook via bol.com

je kan de Asus eeebook onder andere bestellen via Bol.com, via onderstaande link.

Bekijk op bol.com

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Advertentie van onze partner inktweb:

Computerservice en ondersteuning

carlo konijn

Extra hulp nodig?

Hebt je een vraag naar aanleiding van dit artikel ? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.

+31 (0) 727433676

Ma 13.00 – 18.00 uur, Di – Vr. 10.00 – 18.00 uur

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
16 - 13 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu