VoIP: Free-seating

Met Free-seating kan je snel aan of afmelden op een vast VoIP Toestel, Als je bijvoorbeeld geen vaste werkplek hebt of als je ook thuis werkt kan je met deze methode duidelijk maken aan de telefooncentrale, Hey!! ik zit hier alle bellers voor mij graag op dit toestel.

In de praktijk met Free-seating

Als je naar je werk gaat kies je een werkplek en je meldt jezelf aan op het toestel bij de betreffende werkplek. Als er iemand voor je belt of die via een keuzemenu of via jouw persoonlijke nummer naar jouw bellen het toestel op jouw bureau gaat over. Zodra je afmeldt van het vast toestel worden alle telefoontjes eenvoudig naar je mobiel doorgeschakeld. Op deze manier ben je nog steeds bereikbaar voor jouw klanten/ bellers. Als je bijvoorbeeld thuis verder gaat werken, meld je jezelf aan op jouw thuis toestel en automatisch gaat de doorschakeling naar je 06 nummer uit en alle volgende bellers komen binnen op je thuis toestel. Kortom waar je ook bent, j bent altijd bereikbaar op jouw werkplek naar keuze. Op kantoor, via mobiel of thuis.

yealink t42g desktop toestel

De voordelen van Free-seating

  • Minder werkplekken, dus minder toestellen nodig
  • Handig voor werken op verschillende vestigingen
  • Geschikt voor thuiswerken
  • Automatisch doorschakelen naar je mobiel
close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Menu