Laat techniek aan de specialisten over

Lijkt toch een hele simpele zin als je het zo leest, en toch proberen we alles zelf voordat we een expert inhuren die verstand van zaken heeft.

Raadpleeg een specialist

Voor elk probleem is er iemand die er verstand van heeft om het op te lossen, wat houdt ons tegen om het toch niet te doen ?

  • Kost waarschijnlijk teveel
  • Hebben ze er wel verstand van ?
  • Straks gaat alles kapot

Ik krijg zoveel mensen over de vloer met deze vragen al niet opmerking, en tegen allemaal zeg ik hetzelfde het is jullie mindset niet de mijne. Je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om van te voren onderzoek te doen. In alles wat ik doe heb ik verstand van zaken, hiervoor heb ik de benodigde opleidingen gevolgd, nog meer ervaring uit de praktijk gehaald en ik heb teveel plezier in alles wat ik doe waardoor ik het altijd beter zal doen dan iemand die een soldeer bout al verkeerd vast houdt

mevrouw die verkeerd een soldeer bout vast houdt
deze mevrouw komt er snel achter wat er gebeurt als je de soldeerbout verkeerd vast houdt. ( https://imgur.com/gallery/YC5ab1M )

Nee zegt iedereen, zo stom kan echt. Geloof me ja het gebeurt echt. Dus daarom even een aantal puntje op rij. Om ervoor te zorgen dat je de juiste specialist uitzoekt.

Vergelijken op internet zoeken naar de juiste specialist

Als er iets is waar we goed in zijn dan is het wel vergelijken op internet, bekijk de website van de betreffende specialist zijn Facebook pagina, Linkedin. Om een beeld te krijgen over de werkzaamheden heden al niet reviews van zijn / haar klanten. De meeste specialisten hebben een blog waarop ze uitgebreid vertellen over de verschillende dienstverleningen die ze aanbieden en vaak ook met handige tips. Net zoals op ons blog is er al veel informatie over ons te vinden voor onze klanten

De kosten voor elke specialist

Afhankelijk wat je nodig hebt hangt er ten alle tijden een prijskaartje aan, en niet voor niks hoe beter de specialist des te meer deze zal vragen voor de uren om het te realiseren. Dit wil overgings niet zeggen dat een hoge prijs garantie geeft voor het juiste resultaat. Vergelijk ten alle tijden de prijzen van de verschillende specialisten, goedkoop is in veel gevallen lage kwaliteit tenzij het een niche is van het bedrijf vanwege een hoge concurrentie. Een prijs niet te goedkoop en niet te duur is in veel gevallen de beste combinatie. Sommige specialisten bieden bijvoorbeeld abonnementen om het voor beide partijen interessanter te maken. Net zoals onze werkplek en wordpress abonnementen voor een vast bedrag per maand alles geregeld.

Wat als er iets kapot gaat ?

Aan de prijs en vergelijking van verschillende diensten, vooral met andere specialisten kan je ervan uit gaan dat diensten die te goedkoop worden aangeboden meestal zijn gebonden aan specifieke voorwaarden. Of dat de betreffende partij niet is verzekerd voor extra schade of enige garantie. Bekijk ten alle tijden de algemene voorwaarden om hierin in zake te krijgen voordat je de dienst afneemt.

Gratis specialist

Zijn we als Nederlander erg goed in alles met gratis heeft onze aandacht, de specialist zal je niet gratis krijgen. Maar een vrijblijvende kennismaking, uitleg via e-mail of telefonisch uiteraard wel. Maak er gebruik van en laat je informeren al niet overtuigen dat je bij de juiste specialist aan tafel zit. De meeste specialisten bieden in veelgevallen een gratis e-book zodat je alvast kan verdiepen in zijn / haar dienstverlening of je krijgt al veel nieuwe ideeën uit het leuke e-book.

Als laatste een ding wat wij als specialisten niet kunnen oplossen zijn de niet zo tactvolle manier van omgang met uw eigen spullen, daarover mag u zelf beslissen. 

meneer op tv en een omgedraaide laptop
Moet ik bang zij omdat de laptop verkeerd staat of het feit dat deze meneer bij de politie werkt (https://imgur.com/a/YolOS)
ESET protect banner
Vorig bericht
Data recovery
Volgend bericht
Handige tips voor pokemon Go

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit