Handige tips voor pokemon Go

We zien ze momenteel overal lopen, iedereen met zijn of haar smartphone op zoek naar Pokémon met Pokémon go voor iphone en Android. Zoals in voorgaande Pokémon spellen moet je hetzelfde doen: Rondlopen, Pokémons vangen, en die trainen. Maar er is één groot verschil: In Pokémon GO moet je zelf fysiek rondlopen. Om rond te lopen in Pokémon GO moet je naar buiten en over straat lopen. Zie je bijvoorbeeld dat er een halve kilometer verderop een Pokémon zit, dan moet je toch echt de deur uit en naar 500 meter verderop gaan.

Eenmaal een Pokémon gevonden dan zet de app de camera van je telefoon aan en je ziet de Pokémon staan in de omgeving waar je op dat moment bevindt. En dan vangen maar!!

Handige Tips voor Pokémon GO

Er komen al verschillende apps uit om de Pokémon trainers te helpen met het vangen van Pokémon, de leukste vinden we tot nu toe die van de Albert Heijn waarop te zien welke Pokémon zijn gevangen in de buurt van een Albert Heijn filiaal. Via de pokemappie kan je bij jouw in de buurt kijken naar de verschillende Pokémon.

download de pokemonappie

Pikachu als starter

Voor de Pokémon trainers die net beginnen die hun eerste Pokémon gaan kiezen, Charmander, Squirtle of Bulbasaur. Die hebben allemaal de kans om een pikachu te kiezen, pikachu komt te voor schijn als je 6 keer wegloopt van de starter Pokémon.

pikachu in pokemon go

Pokemon hotspot

In pokemon go heb je verschillende pokemon stops die je verschillende items geven. Voor iedereen in Heerhugowaard, rondom het gemeente gebouw van Heerhugowaard zijn een heleboel pokemon stops te vinden een klein rondje en je hebt weer een verzameling items op zak.

Pokemons op de bedrijven terreinen

Pas een beetje op waar je op jacht gaat naar je pokemon, op het bedrijven terrein van Heerhugowaard zijn verschillende pokemon te vinden, sommige zelfs in de bedrijfsgebouwen. Maar niet iedereen is er blij mee als je zomaar hun terrein op loopt zoekend naar pokemon. wij hebben in ieder geval al verschillende pokemon gespot in ons bedrijven centrum en er om heen.

 

Pas op waar je op jacht gaat

 

say pokemon go

Heb je iets aan deze tips en wat is jouw ervaring met pokemon go tot nu toe laat het ons hieronder weten.

Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

close
Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Vorig bericht
Laat techniek aan de specialisten over
Volgend bericht
Product review: Yealink t19p e2

Wellicht ook interessant:

Blijf op de hoogte.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

m365
Menu