Nog 3 maanden voor de gratis upgrade naar Windows 10

op 29 juli 2015 kwam Windows 10 uit en het 1e jaar krijgen Windows 7, 8 gebruikers de mogelijkheid naar een gratis upgrade voor Windows 10. Op 29 juli 2015 stapte 30% van de Nederlanders direct over naar Windows 10 en vele volgende in de periode erna.

Stap over naar Windows 10 met ons stappenplan

Om succesvol en moeiteloos de upgrade uit te voeren naar Windows 10 kunt u ons stappenplan volgen, deze kunt u hier bekijken en door lezen

Hieronder sommen we nog even op de voordelen van Windows 10

Windows 10 werkt hetzelfde als Windows 7 met het start menu, en maakt werken eenvoudig en vertrouwd voor iedere Windows gebruiker. In het start menu staan uw laatste gebruikte apps, tabblad naar alle apps (voorheen alle programma’s), eenvoudig naar de verkenner (deze computer) en natuurlijk de instellingen van uw systeem. Met de vernieuwde zoekfunctie in de start balk is het nog makkelijker om uw documenten, apps of andere bestanden op te vragen.

Windows 10 is geheel verbonden met de cloud, om u te voorzien van een automatisch back-up systeem via OneDrive. OneDrive werkt hetzelfde als Dropbox en Google Drive. U kopieert of slaat uw bestanden op in OneDrive en alle bestanden worden automatisch online veilig opgeslagen. Mocht er iets gebeuren met uw systeem dan heeft u altijd een back-up van uw belangrijke bestanden, documenten, foto’s en video’s.

Hieronder een korte introductie voor Windows 10

Het stappenplan voor uw Windows 10 upgraden start hier

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu