Aanmelden online trainingen.

Cybersecurity awareness training

Het belang van Cybersecurity awareness training.

Veiligheid is belangrijk voor iedereen, maar vooral voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Cyberaanvallen kunnen fataal zijn voor de organisatie als er geen goede beveiligingsmaatregelen zijn genomen.

Daarom is het belangrijk dat zelfstandigen en kleine bedrijven hun werknemers opleiden in cybersecurity-bewustzijn en hun systemen regelmatig controleren.

Cybersecurity-training kan helpen om een ​​onveilige situatie te voorkomen. Werknemers leren hoe ze hun systemen kunnen beschermen tegen schadelijke software en hoe ze aanvallen kunnen vermijden.

Cybersecurity-training biedt ook meer bescherming tegen phishing-aanvallen, die steeds vaker plaatsvinden. Phishing-aanvallen kunnen systemen beschadigen en zelfs volledig onbruikbaar maken.

Training helpt werknemers te begrijpen hoe ze deze aanvallen kunnen identificeren en hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen deze aanvallen.

Bovendien leren de deelnemers ook hoe ze hun systemen kunnen controleren op verouderde software, onjuiste toegangsrechten en onjuiste configuraties. Als deze zaken zijn opgelost, zorgt dit voor meer veiligheid..

Carlo Konijn - ICT Adviseur

Start met cybersecurity training.

Als je jezelf aanmeldt via het formulier krijg je binnen 1 werkdag toegang tot de Chi Computers – Academy. Voor 6 maanden krijg je gratis elke 6 weken een nieuwe training opgestuurd over cybersecurity. Daarna als je trainingen wilt blijven ontvangen kan je overstappen naar een van onze werkplek beveiliging pakketten om jouw bedrijf optimaal te beschermen.

Na het aanmelden ontvang je een bevestiging formulier toegestuurd. Na het invullen van het formulier maken wij een account voor je aan zodat je kan beginnen.

Zodra je account actief is ontvang je een korte kennis test, op basis van het resultaat krijg je onlinetrainingen op maat toegestuurd.

Ik wens je alvast veel plezier met leren.

Start vandaag, wordt #cyberfit.

Aanmelden voor:
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.

Voordelen van cybersecurity awareness training.

1. Verhoogde bewustwording van beveiligingsrisico‘s en de bijbehorende maatregelen.

2. Versterking van de veiligheidsmaatregelen door het aanleren van vaardigheden om phishing aanvallen te herkennen.

3. Versterken van het bewustzijn van de medewerkers voor hun eigen verantwoordelijkheid voor de beveiliging van gegevens en netwerken.

Wordt cyberweerbaar, blijf #cyberfit.

Phishing is de grootste digitale dreiging voor organisaties. Houd medewerkers daarom alert met periodieke e-mail phishing simulaties. Door regelmatig te phishen maak je hen weerbaarder tegen een phishing aanval.

Via het trainings programma worden er maandelijks een aantal e-mail phishing simulaties uitgevoerd. Deze simulaties worden willekeurig uitgevoerd om jezelf en medewerkers trainen.

Hierdoor houw je jouw bedrijf veilig en #cyberfit.