Chi Computers

Hardware & ICT Dienstverlening

Computerservice voor zelfstandigen

Ik ben Carlo Konijn, gespecialiseerd in hardware en ICT dienstverlening. Ik lever systemen op maat en handige oplossingen. Samen met een aantal freelancers helpen we je graag ter ondersteuning met Windows 10 en Office 365.

Carlo heeft een goed inzicht en inlevingsvermogen om problemen op te lossen. Het geeft me rust dat hij er is om me te helpen.

carlo konijn
Systemen

In onze webshop kan je verschillende computers en notebooks bestellen, alle systemen worden geleverd met 2 jaar hardware garantie.

Office 365 voor Bedrijven

We leveren Office 365 voor Bedrijven met een handig service abonnement, zodat je jouw ICT zaken aan ons kan uitbesteden.

gnTel VoIP Telefonie

We leveren VoIP Telefonie via gnTel telecom zodat je kan bellen met je vaste nummer op kantoor of via je smartphone.

Persoonlijke servicedesk

We geven ondersteuning op afstand en op locatie, je kan eenvoudig een afspraak inplannen in onze agenda.

Chi Computers

Chi Computers is een gepassioneerd bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van computers, notebook met persoonlijke ondersteuning rondom Windows 10 en Microsoft office 365. Voor ons hoort immers techniek voor je te werk en niet andersom.

Carlo Konijn

In 2011 ben ik begonnen met Chi Computers het is de verwezenlijking van mijn passie, als kind was ik al bezig met computers. In loondienst heb ik in een computer winkel te Alkmaar gewerkt met veel plezier en mijn passie met computer wordt alleen maar groter. Niets is zo leuk om een goede computer of notebook uit te leveren die lekker snel werkt en aansluit bij mijn klant.

Ik luister graag naar de wensen van mijn klanten zodat ik ze de juiste oplossing kan bieden zodat ze met een gerust gevoel verder kunnen. Een beetje Chi in het leven van een computer #chicomputers.

Ondertussen werk ik samen met een aantal freelancers en bieden we handige service abonnementen, zodat je thuis of op het werk met een gerust gevoel kan werken met je computer of notebook.

surface studio

We hebben 50% kunnen besparen aan belkosten, dank je wel Carlo

Ik ben niet goed met techniek, als ik met een probleem zit dan lost carlo het weer op. Hij doet het zonder oordeel, ik voel me iets minder blond door hem en dat maakt hem uniek.

Laura

Psycholoog

Voor de vernieuwingen binnen het Zakenstation hebben we Chi Computers ingeschakeld voor de nieuwe vernieuwing naar Zakelijk bellen via VoIP. Carlo heeft alles zeer vakkundig gerealiseerd, we konden alles volledig aan hem over laten en de dag van de omzetting konden we direct aan de slag.

Gratis E-book: veilig online werken met office 365 voor bedrijven.

Lees in mijn korte e-book hoe je eenvoudig veilig online kan werken met office 365 en hoe je jouw werkplek beveiligd.

Blog

Menu