Chi Computers computerservice en ondersteuning voor zelfstandigen

Chi Computers

Hardware & ICT dienstverlening

Chi Computers: We zijn een gepassioneerd bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van complete systemen en software pakketten. We verzorgen een eenvoudige overstap naar Microsoft 365 of GnTel Voip Telefonie met persoonlijke ondersteuning.

Chi Computers

Techniek die voor je werkt

Carlo Konijn – ICT Adviseur

Vanaf m’n 7e speel ik al met techniek, uitzoeken hoe een computer werkt en hoe ik bepaalde spelletjes kon spelen of upgrades kon uitvoeren waren een fascinatie voor me. Uiteindelijk heb ik mijn diploma gehaald als ICT medewerker en ben ik gaan werken in een computer winkel in Alkmaar. Ook daar vond ik het super leuk om mee te kunnen gaan met de nieuwste techniek en klanten te helpen om techniek voor ze te laten werken.

Gewoon alles lekker simpel houden

Ik lever systemen op maat en kan je helpen met de installatie van je nieuwe systeem, randapparatuur of software. Je kan me tevens inhuren als je tegen problemen of storingen aan loopt met je computer, notebook of tablet.

Voor zakelijke klanten lever ik de portfolio van Microsoft 365 voor Bedrijven en gnTel VoIP telefonie, hierbij help ik zelfstandigen en kleine bedrijven met de overstap naar werken in de cloud met Microsoft 365 of vaste telefonie via gnTel telecom.

Alles kwam op tijd binnen, de installatieservice was dezelfde dag ingepland. Alles was snel geïnstalleerd en ik kon weer lekker aan het werk. Alles werkt lekker snel ben er super blij mee.

Carlo Konijn - ICT Adviseur

Hardware en ICT Dienstverlening

Snel en eenvoudig je systemen en diensten bestellen, met persoonlijke servicedesk.

Microsoft office 365 voor bedrijven

Microsoft 365

Jouw werkplek in de cloud
Op kantoor, thuis, of onderweg: jouw vertrouwde office apps altijd binnen handbereik. Overal toegang tot je e-mail, agenda en bestanden via vrijwel elk apparaat.

cloud werkplek via office 365 met voip telefonie van gntel

Zakelijke telefonie

VoIP Telefonie via gnTel Telecom
Goed bereikbaar en een professionele uitstraling met een vaste lijn. Eenvoudig bellen en gebeld worden via een vast toestel of je smartphone.

lekker geen gedoe met office 365

Service abonnement

Service en onderhoud pakket
Preventief onderhoud met een aantal service uren voor je computer(s), notebook(s) voor een voordelig maandelijks tarief. Vanaf € 50,- per maand.

Luistert goed naar wat je wilt en komt met oplossingen als die nodig zijn! Erg fijn werken

Quido

Verhuur race simulators

Voor de vernieuwingen binnen het Zakenstation hebben we Chi Computers ingeschakeld voor de nieuwe vernieuwing naar Zakelijk bellen via VoIP. Carlo heeft alles zeer vakkundig gerealiseerd, we konden alles volledig aan hem over laten en de dag van de omzetting konden we direct aan de slag.

Klanten beoordelen Chi Computers met een: 9,0

Service & contact

 Service is meer dan problemen oplossen, We denken met je mee voor een passende en langdurige oplossing.

+31 72 7433676

Bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 18.00 uur

Bezoekadres Heerhugowaard

ZienXL: Smuigelweg 1b, 1704PX Heerhugowaard (bezoeken alleen op afspraak.)

Werkzaam in

Ik ben werkzaam in de regio Heerhugowaard waaronder:
Heerhugowaard, Alkmaar, Sint Pancras, Noord en Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel.

Een persoonlijk gesprek, om al je vragen te stellen.

Weet je niet zeker welke oplossing het beste bij je past of wil je een persoonlijk kennismakingsgesprek ? Laat hieronder je gegevens achter voor een adviesgesprek (Telefonisch of op locatie)

    Adviesgesprek
    Op locatieTelefonisch

    Ja ik ga akkoord met het privacy beleid van Chi Computers.

    Menu