Waarom kan je als bedrijf geen consumenten antivirus pakket gebruiken?

Als bedrijf heb je het beste wanneer het gaat om beveiliging. Endpoint securitypakketten geven je een extra bescherming die niet wordt geboden door consumenten antiviruspakketten. Deze pakketten bieden een breed scala aan oplossingen voor de beveiliging van uw netwerk, waardoor uw gegevens en uw netwerk veilig kunnen worden bewaard.

eset protectTen eerste bieden endpoint securitypakketten u een uitgebreide reeks beveiligingsoplossingen. Terwijl consumenten antiviruspakketten zich richten op het blokkeren en verwijderen van malware, gaan endpoint securitypakketten veel verder dan dit. Ze bieden bijvoorbeeld een firewall, encryptie, beveiligde verbindingen, gegevensbeheer en het beheer van toegang tot uw netwerk. Met een goed geconfigureerd pakket kunnen bedrijven een solide beveiligingsbarrière creëren die de gegevens van het bedrijf tegen oplichting, verlies en diefstal beschermt.

Ten tweede bieden endpoint securitypakketten meer flexibiliteit bij het beheer van bedrijfsnetwerken. Consumenten antiviruspakketten zijn meestal ontworpen voor particulier gebruik, waardoor ze niet altijd voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers. Endpoint securitypakketten bieden echter een centrale beheer console waarmee gebruikers hun netwerk kunnen beheren, beveiligen en bijwerken. Het biedt ook gebruikers de flexibiliteit om verschillende beveiligingsinstellingen te kiezen, afhankelijk van de behoeften.

Ten derde bieden endpoint securitypakketten geavanceerde beveiligingsfunctionaliteit die niet beschikbaar is in consumenten antiviruspakketten. Dit is met name waardevol in zakelijke omgevingen waar gevoelige gegevens veelvuldig worden uitgewisseld en opgeslagen. Voordat gegevens kunnen worden verzonden, kunnen gebruikers bijvoorbeeld eerst hun authenticatie verifiëren met behulp van biometrische technologie of een andere beveiligde authenticatie. Endpoint securitypakketten bieden ook geavanceerde encryptie- en firewallmogelijkheden die een extra laag beveiliging bieden.

Als bedrijf is het noodzakelijk om de best mogelijke beveiligingsmaatregelen te nemen. Daarom is het gebruik van een endpoint securitypakket veel betrouwbaarder dan het gebruik van een consument antviruspakket. Met een goed geconfigureerd pakket kunnen bedrijven hun netwerk en gegevens veilig en efficiënt beheren, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen en dataverlies.

ESET protect banner
Vorig bericht
Het belang van ESET Full Disk Encryption met Filevault.
Volgend bericht
Het belang van cybersecurity awareness training voor ZZP’ers en Bedrijven.

Wellicht ook interessant:

Een veiligere werkplek

Start met een veiligere werkplek in 3 stappen.

Ontvang deze handige checklist om jouw werkplek veiliger te maken en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

???? Start vandaag en word #cyberfit.

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers - Academy met Guardey.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3 maanden gratis toegang.

Online trainingen

Neem alvast de 1e stap naar meer cyberweerbaarheid, ontvang 3 maanden gratis toegang tot de Chi Computers – Academy met Guardey.

Leuke video’s (15 min.)
Praktische tips.
#cyberfit.
Vergoot jouw kennis,
Eenvoudig toepasbaar.
Cyberweerbaarheid.
Carlo Konijn, ict adviseur Chi Computers

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Acronis cyberfit