Opgelost: Sorry, een ander account van uw organisatie is al aangemeld op deze computer (office 365)

Als meerdere office 365 gebruikers zich aanmelden op dezelfde computer dan kan je deze melding krijgen. om dit op te lossen dien je een van de office 365 account af te melden.

Ga hiervoor naar start, instellingen account en toegang tot werk of school, selecteer het account die afgemeld moet worden. De computer moet opnieuw worden opgestart om de wijzigen toe te passen.

Optioneel: verwijder verbonden diensten in Microsoft Officeoffice 365 diensten afmelden

Open een van de office apps ( Word, Excel, PowerPoint ), als je naar bestand open gaat kunnen er verbonden diensten staan van onedrive of SharePoint van het 2e account die je zojuist heb afgemeld. Klik op deze diensten en meld ze af.

Klik rechtsboven in het office pakket op account en als er nog een extra account staat meld deze af.

Waarom gebeurt dit ?

Op een computer meld je aan met bijvoorbeeld de gebruiker servicedesk en in jouw office 365 pakket heet de gebruiker [email protected] Als iemand van bijvoorbeeld de administratie met het [email protected] gaat werken op jouw computer met jouw account ontstaat er een conflict op het systeem.

Als meerdere gebruikers op dezelfde computer willen werken, dan maak je ook verschillende gebruikers aan op de computer zodat iedereen op hetzelfde systeem in zijn of haar eigen omgeving kan werken.

Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

close
Anywhere office ebook

Gratis E-book, overal eenvoudig werken met Microsoft 365 voor Bedrijven.

Ontvang het gratis ebook en 2x per maand handige tips en persoonlijk advies via mijn nieuwsbrief.

Door te abonneren op mijn nieuwsbrief ga je akkoord met het privacy beleid.

Vorig bericht
DNS instellingen voor office 365 instellen via Cloudflare
Volgend bericht
Automatisch opstarten Skype app uitschakelen

Wellicht ook interessant:

Blijf op de hoogte.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. (Mailpoet) Lees onze privacyverklaring.
Carlo Konijn ICT advies en ondersteuning

Computerhulp op afstand

Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen of extra hulp nodig om jouw probleem op te lossen. Plan eenvoudig een afspraak met mij voor een adviesgesprek of computerhulp op afstand.

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Ik heb hier niks aan, want ik ben al ingelogd op het account waarmee ik wil werken. Als ik Word open krijg ik de melding dat ik me in moet loggen. ALs ik me inlog krijg ik de melding dat er al iemand van mijn organisatie is aangemeld, maar dat ben ik zelf, met het account waar ik mee probeer in te loggen. Als ik me afmeld met dat account gaan er bepaalde opgeslagen gegevens van mijn laptop die ik nodig heb voor school.

  Beantwoorden
  • Beste Anouk, wat vervelend dat je problemen hebt met je laptop. Deze oplossing is echter bedoelt voor zakelijke klanten. Ik raad je aan om contact op te nemen met de technisch beheerder van je school zodat ze het voor je kunnen oplossen.

   Beantwoorden
 • ik heb hetzelfde probleem als Anouk. Ik BEN zakelijke klant. Als ik in One Drive een word bestand open krijg ik de melding AANMELDEN Verplicht wij kunnen uw wijzigingen niet uploaden of downloaden omdat uw referenties in cache zijn verlopen. Als ik me wil aanmelden krijg ik de melding “Een ander account van uw organisatie is al aangemeld bij deze computer. Ik ben alleen zelf met hetzelfde account aangemeld.

  Beantwoorden
  • Beste Ingrid,

   Controleer zoals hierboven staat beschreven of er geen extra account tussenstaat. Je kan ook via de onedrive app naar instellingen gaan, bij account kan je controleren of er meerdere accounts tussen staan. Als er verder geen andere werk account op je systeem staat en het probleem blijft zich voor doen dan kan je een afspraak met inplannen voor hulp op afstand.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

m365
Menu