Opgelost: Sorry, een ander account van uw organisatie is al aangemeld op deze computer (office 365)

Als meerdere office 365 gebruikers zich aanmelden op dezelfde computer dan kan je deze melding krijgen. om dit op te lossen dien je een van de office 365 account af te melden.

Ga hiervoor naar start, instellingen account en toegang tot werk of school, selecteer het account die afgemeld moet worden. De computer moet opnieuw worden opgestart om de wijzigen toe te passen.

Optioneel: verwijder verbonden diensten in Microsoft Officeoffice 365 diensten afmelden

Open een van de office apps ( Word, Excel, PowerPoint ), als je naar bestand open gaat kunnen er verbonden diensten staan van onedrive of SharePoint van het 2e account die je zojuist heb afgemeld. Klik op deze diensten en meld ze af.

Klik rechtsboven in het office pakket op account en als er nog een extra account staat meld deze af.

Waarom gebeurt dit ?

Op een computer meld je aan met bijvoorbeeld de gebruiker servicedesk en in jouw office 365 pakket heet de gebruiker [email protected] Als iemand van bijvoorbeeld de administratie met het [email protected] gaat werken op jouw computer met jouw account ontstaat er een conflict op het systeem.

Als meerdere gebruikers op dezelfde computer willen werken, dan maak je ook verschillende gebruikers aan op de computer zodat iedereen op hetzelfde systeem in zijn of haar eigen omgeving kan werken.

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu