Cloudflare instellen via Cpanel

Cloudflare is een CDN systeem (Content Delivery Network) waarmee je website sneller kan worden ingeladen voor bezoekers. Cloudfalre heeft ook een firewall systeem om je website mee te beschermen. Als je een website hebt via ons platform dan kan je eenvoudig Cloudflare koppelen aan je website. Houw er rekening mee als je cloudflare activeert je website tijdelijk offline is tot de koppeling compleet is. We raden aan Cloudflare in te stellen op een tijdstip wanneer je niet zoveel website bezoekers hebt.

Log in bij Cpanel.Cloudflare Content Delivery Network

Klik op het cloudflare symbool. (Je hebt hiervoor een cloudflare account nodig als je deze nog niet hebt ga dan eerst naar Cloudflare, tijdens de registratie wordt er gevraagd om je domein toe te voegen, dit is niet nodig Cpanel doet dit voor je.)

Als je op het Cloudflare symbool hebt geklikt wordt er gevraagd om je account gegevens in te vullen. Meld je aan met je cloudflare account en je website wordt door Cpanel automatisch gekoppeld met cloudflare. Je DNS instellingen worden automatisch ingesteld bij cloudflare en de nameservers worden aangepast. Het kan een paar uur duren voordat deze koppeling actief is, tot die tijd is je website tijdelijk offline.

Cloudflare instellingenCloudflare instellen met cpanel

Als je website is gekoppeld is kan je via Cpanel eenvoudig de basis instellingen van Cloudflare beheren. Bij de basis instellingen kan je de optie always on inschakelen als onze servers tijdelijk offline zijn dan laadt Cloudflare een gecachte versie van je website. Bij performance kan je de cache instellingen aanpassen en bepalen welke onderdelen geladen moeten worden in de cache en hoe lang.

Cloudflare e-mail instellingen

E-mail via imap worden automatisch overgenomen, als je gebruik maakt van office 365, exchange e-mail of aangepaste dns instellingen hebt voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief systeem. Dan die je deze instellingen opnieuw in te voeren bij cloudflare. Navigeer hiervoor naar Cloudflare via cloudfalre.com log in bij je cloudflare account en klik op het symbool dns. Hier verschijnen jouw DNS instellingen en kan je jouw instellingen aanvullen met de dns instellingen van bijv. office 365, exchange en overige dns instellingen die je gebruikt.

Website via ons platform ? zie onze Webhosting pakketten en prijzen

close
Abonneer op onze nieuwsbrief.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu