Werkwijze

  1. Home
  2. Werkwijze

Werkwijze

Mijn visie en werkwijze komt voor uit chi (ook wel Qi ki of gi ) voor mij hoort alles gewoon te stromen. Mijn bedrijf voor zakelijke klanten heet daarom Chi Computers, Chi staat namelijk ook voor computer human interaction (hoe we omgaan met techniek).

Ik houw van simpele oplossingen, soms is het gewoon even een computer of notebook anders inrichten zodat je er prettiger mee kan werken. In andere gevallen is het bijv. Bestaande it contracten doorlopen en na gaan of alles nog steeds up-to-date is.

In beide gevallen is het mijn doel om het voor jouw lekker simpel te houden.

Tijdens een adviesgesprek kijken we samen wat voor jou het beste is.

Heerlijk klantvriendelijk geholpen, mijn computer werd bij mij thuis opgehaald en weer afgeleverd. Mijn computer draait weer snel, chi computers is zeker een aanrader!

Peter

Carlo Konijn chi computers ict advies

Eerst maar een kopje koffie of thee

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we samen wat voor jouw de handigste oplossing is voor je bedrijf.

Voor je bedrijf gebruik je een computer, notebook meestal met een cloud opslag, VoIP telefonie en beveiliging voorzieningen. Voor de meeste ondernemers zijn computer niet je ding, of je weet soms niet goed wat nauw handig is voor je bedrijf.

Het is belangrijk dat techniek voor je werkt en het lekker simpel blijft, zodat je lekker kan werken aan je onderneming en kan doen waar je goed in bent. Ik kan je helpen met het uitkiezen van de juiste oplossing en deel of volledig jouw ICT Beheren.

chi computers koffie
Menu